Aniversarea casatoriei: un tort special si timp petrecut in doi

eTorturi.ro pune la dispozitia clientilor sai o mare varietate de compozitii

cofetarie cu livrare la domiciliu

De la nici o aniversare nu poate lipsi tortul aniversar, indiferent ca este vorba despre o zi de nastere sau aniversarea casatoriei. In functie de context, insa, pot fi alese compozitia, designul, dimensiunea, care pot fi completate de cadouri sau surprize deosebite pentru sarbatorit sau pentru partenerul de viata.

De aceea, eTorturi.ro pune la dispozitia clientilor sai o mare varietate de compozitii, printre care se va gasi cu siguranta si preferatul persoanei careia ii este destinat tortul, iar in ceea ce priveste designul numai imaginatia este limita, deoarece cofetarii au abilitatea de a recrea orice idee a clientilor.

Cum poate fi sarbatorita aniversarea casatoriei?

Cu toate ca cele mai cunoscute aniversari ale casatoriei sunt cele de 25 de ani – nunta de argint – si de 50 de ani – nunta de aur – oamenii pot sarbatori fiecare an de casatorie care a trecut, acesta fiind semnul ca relatia inca dureaza.

Cei care aleg sa isi sarbatoreasca aniversarea casatoriei au la indemana o multime de variante. Indiferent ca organizeaza o noapte romantica in doi sau o excursie pe placul amandurora, important este ca timpul petrecut impreuna sa fie de calitate si sa contribuie la sudarea si mai mult a relatiei si casniciei.

Tort aniversar | Cofetarie cu livrare la domiciliu | eTorturi.ro

tort aniversar

De asemenea, acestia isi pot pregati surprize sau cadouri care sa le reaminteasca de momentele de la inceputul relatiei sau de cele mai frumoase momente de pe parcursul acesteia.

Cum va fi primit un tort aniversar intr-o astfel de situatie?

Un tort este bine venit oricand, indiferent de situatie, ocazie sau moment. Daca acesta este facut din ingredientele preferate ale partenerului, fi ca este ciocolata, cafeaua sau orice alt ingredient inedit, va fi cu atat mai apreciat. Totodata, langa un astfel de desert, un pahar de sampanie va fi completarea perfecta.

In plus, nu trebuie uitat ca unele ingrediente, cum este ciocolata, au efect afrodiziac, fiind astfel foarte potrivite pentru o aniversare a casatoriei. Pentru ca timpul este limitat, partenerii pot alege sa comande tortul dorit de la o cofetarie cu livrare la domiciliu, avand astfel mai mult timp liber, pe care sa il petreaca impreuna.