Carti care se citesc rapid

Iata o lista de carti scurte, dar intense, de care va puteti bucura, recomandate de cumparatori de carti vechi si noi de la Anticariat Carti!

cumparatori de carti vechi

Cautati inspiratie pentru urmatoarea lectura? Sau ceva scurt de citit in drum spre casa dupa serviciu? Iata o lista de carti scurte, dar intense, de care va puteti bucura, recomandate de cumparatori de carti vechi si noi de la Anticariat Carti!

Vanduta la 13 ani de Patricia Mccormick este o carte care o prezinta pe Lakshmi, in varsta de 13 ani, din Nepal, care este vanduta pentru prostitutie in India. Acest roman se refera la rezistenta si la modul in care rabdarea inseamna a triumfa, fiind una din acele carti in care perseverenta este cheia succesului. Aceasta carte este educativa dincolo de cuvinte, puternica, de impact si chiar merita citita!

Zuleiha, deschide ochii este romanul autoarei ruse, Ludmila Ulitkaia si prezinta povestea bunicii autoarei care este deportata in Siberia. Aici trebuie sa munceasca pe branci, comandant fiind chiar ucigasul sotului ei. Desi traia sub o tensiune de neimaginat, intre Zuleiha si comandant se leaga o iubire ciudata si intensa. Cu toate acestea, nu uita nicio clipa de dragostea ce i-o poarta fiului ei pentru care este dispusa sa faca absolut orice.

Paulo Coelho este autorul multor romane indragite, insa Al cincilea munte este ceva mai special, deoarece abordeaza momentele nefericite inevitabile care pot schimba total cursul vietii unei persoane. La baza, aceasta carte are povestea profetului Ilie din Biblie, autorul transformand incercarile acestui personaj in povesti pline de inspiratie.

Cumparam carti din toate domeniile | cumpar carti de orice fel | cumparatori de carti vechi | Anticariat-carti.com

Cumparam carti din toate domeniile

Michael Kundera spune ca: ”moartea si nemurirea alcatuiesc un cuplu de indragostiti inseparabili, iar cel al carui chip se contopeste cu chipurile mastilor e nemuritor din timpul vietii”. In romanul sau Nemurirea”, autorul prezinta o lume dezorganizata, facuta din cioburi milioane, care uneori par sa se uneasca perfect, iar alteori sunt total nepotrivite. Asa e si in realitate, motiv pentru care aceasta carte chiar inspira orice cititor.

Le aveti pe acestea sau alte carti care se citesc rapid? Cumpar carti de orice fel, cumparam carti din toate domeniile pe care sa le pun spre vanzare intr-un anticariat. Asta inseamna ca nu trebuie sa fie noi, insa starea lor sa permita vanzarea catre clienti noi. Daca doriti sa eliberati biblioteca, sa suplimentati veniturile inainte de sarbatori sau, pur si simplu, sa scapati de niste carti, accesati Anticariat-carti.com si vindeti ce nu va mai foloseste!