Ce fel de carti poti vinde autorilor anunturilor „cumpar carti in regim anticariat”?

In mediul online pot fi gasite informatii si anunturi extrem de diverse, unele chiar inedite, prin intermediul carora oamenii pot face rost de bani fara sa depuna prea mult efort.

Un astfel de anunt este si „cumpar carti in regim anticariat”, prin intermediul caruia pot fi vandute cartile din biblioteca, astfel incat oamenii sa obtina atat o suma de bani, care poate fi valorificata dupa bunul plac sau necesitate, fie eliberarea spatiului din casa.

Cum insa vanzarea de carti autorilor unor astfel de anunturi nu este o activitate foarte cunoscuta publicului larg, multi oameni se pot intreba cine se afla in spatele anunturilor respective si ce fel de carti cauta acestia.

Cine publica anunturi de genul „cumpar carti in regim anticariat”?

Cu toate ca exista numeroase persoane pasionate de carte si care sunt permanent in cautare de carti vechi, pe care sa le adauge la colectie, in general, anunturile de promovare a intentiei de cumparare de carti, care pot fi formulate si astfel: „cumpar carti la kg”, apartin anticariatelor.

Principalele motive pentru care anticariatele apeleaza la aceasta metoda de promovare a activitatii de achizitii carti este dorita de a o face cat mai cunoscuta publicului larg, dar si pentru a-si putea dezvolta propria colectie de volume, atat in ceea ce priveste cantitatea, cat si diversitatea.

Cumpar carti in regim anticariat | anticariate care cumpara carti | Anticartiat-Carti.com

Cumpar carti in regim anticariat

 

Ce fel de carti sunt cautate de anticariatele care cumpara carti?

Anticariatele sunt asociate, de obicei, cu cartile vechi, acestea fiind si primele de pe lista volumelor pe care le cumpara, datorita valorii istorice si celei financiare pe care le pot avea. Totusi, un anticariat care cumpara carti, cum este anticariatul online Anticartiat-Carti.com, accepta carti de orice fel, oricare ar fi anul aparitiei, autorul sau domeniul din care fac parte, precum si in orice cantitate.

Astfel ca indiferent ca exista carti de literatura, manuale scolare, carti tehnice sau de memorii, in limbi strine sau albume de arta, orice volum poate fi vandut unui anticariat. Cartile trebuie sa respecte insa o singura conditie: sa se afle intr-o stare buna, fara rupturi, pete sau alte semne de deteriorare.