Ce poţi face cu cărţile care nu mai prezinta interes?

Specialistii de la Anticariat-Carti.com sunt disponibili in fiecare zi a saptamanii pentru a ridica volumele din locuintele situate in Bucuresti sau in imprejurimi

achizitii carti

In momentul in care se decid sa scape de cartile pe care nu le mai vor si care de mult timp au stat in biblioteca fara sa mai starneasca vreo emotie, oamenii au de regula de ales intre trei solutii: sa le vanda, sa le doneze sau sa le duca la un centru de colectare.

Evident ca decizia apartine fiecaruia, in functie de care dintre aceste optiuni atarna mai greu, dar este important ca hotararea sa se ia in cunostinta de cauza si dupa ce au fost analizate avantajele si dezavantajele. De cele mai multe ori, varianta unei tranzactii cu anumiti cumparatori de carti vechi poate fi cea mai potrivita.

Vanzarea catre cumparatorii de carti vechi este un mod de reciclare

De multe ori donarea cartilor poate fi o idee buna, mai ales daca se merge la sigur, ca respectivele volume vor fi citite si nu vor ajunge sa fie doar depozitate intr-un loc si nemiscate de acolo.

Evident, nimeni nu poate sti cu exactitate daca fapta nobila pe care a facut-o, daruind fara dorinta de rasplata cartile catre o scoala, un centru sau catre un alt destinatar, a fost si de bun augur. Marea valoare a cartilor sta in citirea lor, in imbogatirea cunostintelor si largirea orizontului cultural.

Varianta transportarii lor la un centru de reciclare este o dovada ca oamenii se ingrijesc de natura, alegand sa dea o noua viata cartilor. Dar putini dintre ei se gandesc ca si vanzarea volumelor catre un anticariat ajuta la reciclarea acestora, pentru ca, fiind citite de un numar mai mare de oameni, sunt salvati copaci de la taiere.

Cumparatori de carti vechi | Achizitii carti | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

In plus, valorificarea lor in acest mod reprezinta si o sursa mai consistenta de venit, decat in cazul colectarii hartiei. Specialistii de la Anticariat-Carti.com sunt disponibili in fiecare zi a saptamanii pentru a ridica volumele din locuintele situate in Bucuresti sau in imprejurimi.

Contrar asteptarilor cum ca anticarii cumpara doar carti foarte vechi, de fapt cei care se preocupa de achizitii carti sunt in egala masura interesati si de cele noi, care au aparut de curand la editurile mari.

Asadar, optand pentru vanzarea cartilor catre un anticariat, oamenii vor beneficia de sume de bani pe care le pot cheltui dupa bunul plac, dar pot contribui si la reciclarea hartiei.