Cele mai vandute carti ale anului 2022

printrecarti.ro

Este încă devreme să spunem cu certitudine care sunt cele mai vândute cărți ale anului 2023 pe Printre Carti, dar există unele titluri care se conturează a fi cele mai populare în rândul cititorilor.

Iată câteva dintre cele mai bine vândute cărți pentru anul 2022 din lume:

  1. “The Four Winds” de Kristin Hannah – Această carte spune povestea unei tinere femei din Texas care ia decizia de a se muta în California în timpul Marii Crize economice pentru a-și asigura un viitor mai bun pentru ea și familia ei. Romanul a fost bine primit de critici și a devenit rapid o carte de succes în rândul cititorilor.

  2. “Klara and the Sun” de Kazuo Ishiguro – Această carte este o poveste emoționantă despre un robot care încearcă să descopere ce înseamnă să fii om și să ai emoții.

  3. “The Last Thing He Told Me” de Laura Dave – Această carte este o poveste captivantă despre o femeie care încearcă să descopere adevărul despre soțul ei dispărut. Romanul a devenit un bestseller New York Times și a fost lăudat pentru suspansul său palpitant.

  4. “Project Hail Mary” de Andy Weir – Această carte este o poveste științifico-fantastică despre un om care trebuie să salveze Terra de la distrugere. Romanul a fost lăudat pentru detaliile sale științifice precise și pentru povestea sa captivantă.

  5. “The Sanatorium” de Sarah Pearse – Această carte este un thriller palpitant despre o femeie care investighează o serie de crime petrecute într-un sanatoriu de munte din Elveția. Romanul a fost apreciat pentru suspansul său neașteptat și pentru descrierile sale atmosferice.

  6. “The Push” de Ashley Audrain – Această carte este o poveste tulburătoare despre o mamă care încearcă să înțeleagă de ce fiica ei pare să aibă o relație atât de dificilă cu ea. Romanul a fost primit bine de critici și cititori pentru personajele sale complexe și pentru psihologia lor profundă.

  7. “The Rose Code” de Kate Quinn – Această carte este o poveste emoționantă despre trei femei care își unesc forțele pentru a sparge un cod secret în timpul celui de-al doilea război mondial. Romanul a fost lăudat pentru descrierile sale istorice precise și pentru personajele sale puternice.

Cărți de citit | PrintreCarti.ro

Cele mai vandute carti

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bine vândute cărți de citit ale anului 2022 .

Pe site-ul PrintreCarti.ro poti gasi o selecție vastă de cărți din toate genurile și pentru toate vârstele, astfel încât să poți găsi cu ușurință cartea perfectă pentru a-ți petrece timpul liber în acest an.

În plus, PrintreCarti.ro oferă și promoții regulate la cărți și livrare rapidă , astfel încât să poți avea cartea dorită în câteva zile. Nu rata ocazia de a descoperi cele mai bune cărți ale anului 2022 și de a te bucura de aventuri literare captivante!