Cum sa ai o masina curata in 15 minute?

Puteti rezerva sesiuni de curatat tapiterie auto sau detailing, doar accesand curatampeloc.ro sau apeland la numerele de telefon afisate pe site-ul companiei Curatam Pe Loc!

curatat tapiterie auto

Cand deschideti usa masinii va simtiti coplesit de ambalaje de la mancare, praf si chiar murdarie? Nici macar nu este nevoie de prea mult timp pentru ca masina sa devina un teren de depozitare pentru hartii, firimituri, servetele, pahare, carti si cate si mai cate. Vestea buna este ca in doar 15 minute masina poate arata ca noua si veti putea respira un aer curat in interiorul acesteia!

Inainte de a incepe aduceti la indemana toate cele necesare pentru a nu consuma mult timp sa le gasiti. Veti avea nevoie de o punga de gunoi, un aspirator, o carpa si ceva detergent sau servetele umede pentru suprafete. In principiu, alegeti sa folositi produsele utilizate in mod frecvent la curatenie pentru ca le cunoasteti si stiti cum sa le aplicati corect!

Incepeti prin a aduna in sacul de gunoi absolut tot ce tine de ambalaje, hartii, pungi, pahare din plastic, resturi de mancare si tot ce nu poate fi indepartat cu aspiratorul din cauza dimensiunii prea mari. Scoateti toate covorasele de pe podea si scuturati-le cu putere. Apoi, porniti aspiratorul si incepeti cu aspirarea tapiteriei si a zonelor in care vedeti ca s-a adunat mizeria. Finalizati aspiratul curatand podeaua masinii, dupa care reasezati covorasele scuturate si aspirate. Pentru ca totul sa fie usor, atasati aspiratorului capatul special pentru masina!

Cu ajutorul unei carpe umede din microfibra sau a servetelelor umede, curatati toate suprafetele din masina, inclusiv volanul, tabloul de bord, panourile de control, suporturile pentru pahare si orice suprafata are praf adunat, pete sau murdarie. La final, stergeti cu o carpa uscata si puteti chiar aplica niste ceara pentru o stralucire suplimentara, dar si pentru a tine praful la distanta.

Detailing auto in Bucuresti | curatat tapiterie auto | curatampeloc.ro

detailing auto in Bucuresti

15 minute nu este foarte mult, insa pentru persoanele foarte ocupate, acest timp ar putea fi folosit in alte scopuri. Daca nu aveti la indemana 15 minute pe care sa le investiti saptamanal in curatarea si igienizarea interiorului masinii, echipa Curatam Pe Loc si serviciile de detailing auto in Bucuresti pe care le ofera, va poate salva. Rezultatele vor fi peste asteptari!

Puteti rezerva sesiuni de curatat tapiterie auto sau detailing, doar accesand curatampeloc.ro sau apeland la numerele de telefon afisate pe site-ul companiei Curatam Pe Loc!