Imprimantele second hand – sunt o alegere profitabila?

Pot alege sa cumpere de la un magazin specializat, asa cum este It-Sh.ro

multifunctionale sh

Pentru persoanele care considera ca investitia intr-o imprimanta noua nu este cea mai profitabila alegere, imprimantele second hand pot reprezenta solutia ideala. Acestea sunt perfecte atat pentru cei care imprima foarte des documente si trebuie sa investeasca periodic in cartusuri, cat si pentru cei care folosesc imprimanta ocazional.

Achizitionarea dispozitivelor la mana a doua este o idee stralucita pentru cei care vor sa faca economii si sa se bucure in acelasi timp de performanta si eficienta.

Ce avantaje au imprimantele second hand?

La fel ca o imprimanta noua, acestea isi executa sarcinile la fel de bine si faptul ca au fost utilizate anterior nu le impiedica sa imprime cu precizie zeci sau sute de hartii, imagini si documente.

Utilizatorii pot obtine exact aceleasi rezultate la costuri reduse considerabil. Pe langa investitia initiala, imprimanta necesita periodic achizitionarea sau inlocuirea cartuselor, precum si asigurarea de foi. In timp, aceste costuri se aduna si investitia initiala nu mai este profitabila.

Daca isi aleg un vanzator de incredere ei se pot bucura de aceste beneficii la preturi mult mai mici. Pot alege sa cumpere de la un magazin specializat, asa cum este It-Sh.ro, care inainte de vanzarea imprimantelor se ocupa de reconditionarea acestora si de aducerea lor intr-o stare perfecta de functionare. In plus, cumparatorii se bucura de garantie de 24 de luni pentru imprimanta achizitionata.

Este imprimanta o investitie inspirata?

Exista persoane sau firme in care imprimarea de documente este o sarcina aflata la ordinea zilei. Investitia intr-o imprimanta devine astfel necesara, iar costurile acesteia pot fi destul de mari.

Imprimante second hand | Multifunctionale sh | It-Sh.ro

imprimante second hand

Persoanele care nu sunt dispuse sa cheltuiasca sume mari pe acestea sau firmele care trebuie sa achizitioneze mai multe imprimante pot face economii importante prin achizitionarea de imprimante sau multifunctionale sh, mai ales in cazul celor care au nevoie si de copiator in egala masura.

Imprimantele reconditionate sunt o solutie excelenta pentru cei care cauta un raport pret-calitate convenabil. Acestea ofera performantele unei imprimante noi si ofera utilizatorilor o experienta similara cu cea a folosirii unei imprimante nefolosite anterior, de cele mai multe ori diferentele fiind insesizabile sau chiar inexistente.