Marea confruntare: casa de marcat vs. sistem POS

Indiferent daca doriti sa deschideti o noua afacere sau daca doriti sa o imbunatatiti pe cea veche, o zona pe care pur si simplu nu o puteti ignora este tehnologia pe care o utilizati pentru a procesa vanzarile.

Poate ati cumparat o afacere existenta sau ati mostenit un terminal POS vechi, ori aveti de gand sa va orientati catre o casa de marcat traditionala. Oricare ar fi situatia, este esential sa folositi cel mai bun sistem pentru a procesa vanzarile in mod eficient si intr-un timp scurt.

Casa de marcat este sistemul traditional de procesare a vanzarilor in domeniul comertului cu amanuntul, al restaurantelor si alte locatii cu vanzare. Acesta este un instrument de baza care ofera functii de gestionarea afacerilor prin procesarea platilor de la client, incasarea banilor si depozitarea lor intr-un sertar de numerar, imprimarea chitantelor, a rapoartelor la final de zi si efectuarea urmaririi rudimentare a vanzarilor.

In functie de cat de avansat este dispozitivul, este posibil sa puteti utiliza hardware suplimentar precum un cititor de coduri de bare, cantare electronice comerciale, cititor de carduri. Unele case de marcat includ chiar si mici afisaje digitale pentru a imbunatati exactitatea tranzactiilor si pentru a permite clientilor sa vada detalii despre tranzactie.

De cealalta parte se afla POS-ul care ofera toata functionalitatea unei case de marcat, impreuna cu alte caracteristici avansate care permit intreprinderilor sa functioneze mai eficient. Este important de mentionat ca sistemele POS se incadreaza in doua mari categorii: cele traditionale si cele noi cu punct de lucru mobil.

Sistemele traditionale au aparut acum aproximativ 10 ani si se gasesc frecvent in restaurante, cafenele si magazine de vanzare cu amanuntul. De obicei, acestea ruleaza pe o combinatie de hardware propriu si adaptat si in functie de nevoi, care include adesea: un dispozitiv cu ecran tactil pentru introducerea vanzarilor, un computer care ruleaza un software POS, un server pentru stocarea datelor despre vanzari, orice hardware suplimentar de plata precum cititor de carduri, scaner de coduri de bare si imprimanta.

Cantare electronice comerciale | case de marcat noi | www.casedemarcat.eu

cantare electronice comerciale

Nu se poate spune care dintre cele doua dispozitive sunt mai eficiente decat dupa stabilirea nevoilor in ceea ce priveste vanzarea si serviciile ce se doresc puse la dispozitia clientilor. Indiferent ca aveti nevoie de case de marcat noi, echipamente POS sau programe software, AttoSoft va vine in ajutor cu tot felul de produse si servicii. Accesati cu incredere www.casedemarcat.eu si veti gasi solutii la orice probleme!

Analitica

https://analitica.ro

Articole pe aceeași temă

 • Diverse
 • June 13, 2024
 • 3 minutes Read
De ce sa apelam la Deblocari Usi Brasov?

Dacă te-ai trezit vreodată blocat în afara mașinii tale în Brașov, ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să îți pierzi timpul și energia încercând să găsești o soluție.…

Citește

 • Diverse
 • May 30, 2024
 • 4 minutes Read
De ce să alegem rulouri exterioare din aluminiu Denka Pro Solar?

Într-o lume în care eficiența energetică și confortul locuinței sunt priorități esențiale, rulourile exterioare din aluminiu Denka Pro Solar se dovedesc a fi o alegere excelentă pentru proprietarii de case…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce sa apelam la Deblocari Usi Brasov?

 • June 13, 2024
De ce sa apelam la Deblocari Usi Brasov?

Totul despre uleiul esențial de roiniță

 • June 3, 2024
Totul despre uleiul esențial de roiniță

De ce să alegem rulouri exterioare din aluminiu Denka Pro Solar?

 • May 30, 2024
De ce să alegem rulouri exterioare din aluminiu Denka Pro Solar?

Descoperirea Americii: o călătorie care a schimbat lumea

 • May 23, 2024
Descoperirea Americii: o călătorie care a schimbat lumea

Cel mai bun tort pentru copii

 • May 11, 2024
Cel mai bun tort pentru copii

Bonsai: artă și filozofie

 • May 9, 2024
Bonsai: artă și filozofie