Stiai ca exista achizitori care iti pot cumpara toate cartile din biblioteca?

cumparcarti.ro

Multi dintre cei care detin o intreaga biblioteca de carti si trec peste problema cu atasamentul fata de acestea, vor incerca sa le vanda. Bineinteles, vor trebui sa se gandeasca bine inainte de a lua decizia finala, pentru ca o carte buna merita recitita.

In momentul in care ajung sa faca o selectie a cartilor pe care nu nu le vor mai reciti niciodata, cei care le detin pot contacta un anticariat care face achizitii de carti din Ploiesti, Timisoara , Bucuresti, Brasov etc– practice, din orasul in care se afla.

Un exemplu de anticariat care face achizitii din toata tara este CumparCarti.ro. Echipele sale de achizitori cumpara de la carti de beletristica si benzi desenate, la non-fictiune, dezvoltare personala, memorii si biografi, sanatate si fitness, religie si spiritualitate. Practic, carti din toate domeniile, indiferent de anul de aparitie.

Desi in prezent, exista multe platforme care faciliteaza vanzarea online a cartilor second-hand, cea mai simpla metoda este aceea pe care o ofera anticariatele pentru ca le preia de la domiciliul aceluia care le vinde. Spre deosebire de site-urile de revanzare a cartilor, anticariatele permit celor care au cartile sa le vanda direct, deoarece ele sunt cumparatorul. Astfel, vanzarea este garantata.

In plus, procesul este foarte simplu. Achizitorii se deplaseaza in orice zi din saptamana la domiciliul clientilor, evalueaza cartile si le cumpara.

Achizitii de carti din Ploiesti | cumparam carti din Galati | CumparCarti.ro

Achizitii de carti din Ploiesti

Procesul de vanzare a cartilor poate fi rezumat dupa cum urmeaza:

  • Alegerea cartilor de vanzare, in functie de atasamentul fata de ele si de potentialul lor;
  • Alegerea unei solutii sigure de vanzare – anticariatele cu anunturi, precum cumparam carti din Galati, Giurgiu etc, fac aceste anunturi cu intentia clara de a cumpara, inclusive volume mari;

Rafturile sunt pline pana la refuz? In biblioteca au fost depozitate carti vechi pe care nimeni nu le va mai citi? Li se poate oferi o a doua viata vanzandu-le! Pe piata cartii activeaza si comercianti specializati in achizitii de carti din toate domeniile, din orice oras al tarii. Unul dintre acestia este Cumpar Carti!