Urmeaza sa iti faci o extractie dentara? Mergi la clinica Elveto Dent!

In ceea ce priveste costurile pentru extractii, pe site-ul Elveto-Dent.ro sunt oferite toate detaliile

clinica dentara Elveto Dent

Cei ce urmeaza sa isi faca o extractie dentara la clinica stomatologica din sector 2, Elveto Dent, este important sa stie ca sunt pe maini bune. In cadrul acestei clinici se afla medici cu o experienta profesionala inalta, care folosesc o aparatura de ultima generatie.

Utilizand instrumente moderne, nu se poate pune problema de durere in timpul procedurii. Dupa trecerea anesteziei este normal ca locul extractiei sa doara putin, insa cu ajutorul analgezicelor pacientul se va simti foarte bine. O extractie dentara este necesara din mai multe motive, cum ar fi:

  • fractura dentara;
  • infectia dentara;
  • spatiu limitat (atunci cand dintii nu au loc si trebuie sa se puna aparat dentar);
  • dinte de lapte spart sau stramb.

Daca se considera necesitatea unei extractii dentare, atunci se poate face o programare la clinica dentara Elveto Dent pentru o examinare atenta. Aici medicii vor rezolva rapid problema, fara a crea vreun disconfort. In ceea ce priveste costurile pentru extractii, pe site-ul Elveto-Dent.ro sunt oferite toate detaliile.

In ce constau extractiile dentare la clinica stomatologica din sector 2?

Pentru inceput, medicul va dezinfecta toate instrumentele pe care urmeaza sa le foloseasca. Apoi va face o anestezie locala, astfel incat nervul sa amorteasca, iar pacientul sa nu simta nici o durere. Extractia presupune trei etape importante:

  • taierea cu ajutorul unui instrument ascutit a atasamentelor conjunctive ale dintelui;
  • punerea intre dinte si os a unui lift, astfel incat acesta sa poata fi miscat;
  • extragerea dintelui cu ajutorul pensei.

Clinica stomatologica din sector 2 | Clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

clinica stomatologica din sector 2

La finalul procedurii, dupa ce dintele este extras, gura va fi inca amortita, insa dupa cateva ore, totul va reveni la normal. Multi pacienti se sperie de injectia prin care se face anestezia. Ei bine, important de stiut este ca aceasta nu este dureroasa, mai ales ca medicii folosesc un spray inainte.

Este ideal ca toti pacientii dupa extractie sa tina cont de sfaturile oferite de medic, in ceea ce priveste consumul de lichide si alimente. In acest fel, locul extractiei se va vindeca in scurt timp, fara probleme. Daca sangerarea persista, pacientul trebuie sa ajunga cat mai repede la medic.