5 carti recomandate potrivite pentru copii

Parintii care isi doresc sa cumpere cele mai interesante si mai potrivite carti recomandate pentru copii, cu ajutorul carora sa ii introduca pe cei mici intr-o lume de poveste au la dispozitie in randurile de mai jos cateva idei extrem de minunate. Mamele si tatii trebuie sa le acorde micutilor o atentie aparte si, pe cat de mult posibil sa ii adoarma cu basme spuse aproape in soapta!

Povesti clasice

Exista cateva povesti nemuritoare, care au reusit sa dainuie de-a lungul timpului si sa ii ajute pe cei mici sa creasca frumos, intr-o lume cu totul aparte. Scufita rosie, Capra cu trei iezi, Alba ca Zapada – acestea sunt doar cateva dintre titlurile pe care mamele si tatii trebuie sa le caute in cartile cu povesti clasice. Fara aceste basme, varsta frageda nu ar mai fi la fel de frumoasa!

Carti cu ilustratii colorate

Pe langa povestile interesante, parintii au la dispozitie si carti recomandate cu ilustratii. Cei mici sunt extrem de atrasi de partea vizuala si, avand in vedere ca la 2-3 ani inca nu stiu sa citeasca, ei trebuie sa aiba la dispozitie imagini frumos colorate, care sa ii ajute sa intre in basmele pe care le aud de la parinti!

Carti recomandate pentru cei mici – poezii

Pe langa cartile cu povesti si basme, mamele si tatii mai trebuie sa stie ca exista si carti cu poezii, care sunt perfecte pentru varste fragede. Operele literare sunt create de autori talentati, care isi dedica timpul creionarii unor poezii educative si interesante, care sa ii atraga pe cei mici!

Carti recomandate | Blog.PrintreCarti.ro

carti recomandate

Carti muzicale

Nu in ultimul rand, parintii mai trebuie sa ia in considerare si faptul ca exista carti moderne, ale caror povesti sunt transformate in melodii. Ori de cate ori cei mici deschid cartile, acestea incep sa scoata sunete minunate, pe care copiii sa le poata invata extrem de repede. Este vorba despre o metoda practica si usoara prin care mamele si tatii le pot oferi micutilor materiale educative!

Parintii care, la un moment dat ajung in pana de idei in materie de carti pentru copii pot consulta, https://blog.printrecarti.ro, un site care le vine in ajutor intotdeauna!