Imbunatateste calitatea relatiei tale cu clientii utilizand un software CRM

In principiu, un software CRM (Costumer Relationship Management) este un sistem care isi propune sa imbunatateasca relatia companiei cu clientii printr-o serie de politici, strategii sau noi tehnologii. In acest fel, noi clienti sunt atrasi, urmand a fi fidelizati. Este un instrument, o strategie sau un proces care ajuta intreprinderile in procesul de relationare cu clientii. Tot cu ajutorul sau sunt accesate mai eficient informatiile privitoare la consumatori.

Specialistii de la AttoSoft.ro considera ca pentru a conduce o afacere prospera este nevoie de gestionarea corecta a relatiei cu clientii. De asemenea, recomanda pentru orice industrie un sistem fiabil, un soft CRM. Cu peste 700 de solutii implementate, acestia ofera servicii de calitate care fac performanta in randul celor mai populare companii, indiferent de domeniul din care fac parte. Mai mult decat atat, dispun de oferte si pachete atractive care se incadreaza in bugetul fiecarui antreprenor.

Cum imi poate ajuta afacerea un software CRM?

Printr-un astfel de program sunt legate mai multe departamente ale companiei, precum marketing si vanzari. Este o modalitate eficienta de organizare a sarcinilor angajatilor, acestia avand constant acces la informatiile privitoare la clienti. Prin prisma acestor informatii are loc o mai buna colaborare nu doar intre departamente, dar si intre angajati.

Software CRM | Solutii ERP | AttoSOFT.ro

software CRM

Mai mult decat atat, clientii sunt cei care vor beneficia de mai multa atentie indreptata asupra dorintelor si nevoilor lor. In acest fel, exista posibilitatea oferirii serviciilor personalizate pentru clienti, in functie de istoricul cumparaturilor, preferinte sau frecventa cumpararii.  Cu un sistem CRM integrat, marile companii au inregistrat o crestere semnificativa a beneficiilor, a veniturilor inregistrate din vanzari si o fidelizare a clientilor.

Mentinerea unei relatii eficiente cu clientii este un aspect, poate cel mai important, din cadrul unei afaceri. De aceea, programatorii se vor asigura ca ofera antreprenorilor servicii de calitate, complete. In functie de nevoile fiecarei afaceri, antreprenorul va opta fie pentru un soft CRM, fie pentru programe destinate agricultorilor sau pentru solutii ERP.  Clientilor li se ofera consultanta in acest sens, precum si personalizarea serviciilor. De asemenea, angajatii antreprenorului pot fi instruiti, ca intreaga echipa sa se familiarizeze cu noile practici.