Ai carti rare in biblioteca? Nu le lasa sa se iroseasca!

3 factori care contribuie la obtinerea unei sume mari de bani prin vanzarea cartilor

Cartile se afla, fara niciun dubiu, intr-o multime de locuinte din prezent, in ciuda progresului tehnologic din ultima vreme. Din fericire, cei care isi doresc sa isi elibereze spatiul in biblioteca, pot lua in considerare anunturile de tipul „cumpar carti la kg” prin intermediul carora isi pot vinde cartile rare de acasa. In schimbul acestora, vanzatorii o sa primeasca o suma considerabila de bani.

3 factori care contribuie la obtinerea unei sume mari de bani prin vanzarea cartilor

  1. Nivelul de raritate

Multi considera ca, daca o carte este veche, automat nu mai este cautata de nimeni. Din fericire, lucrurile nu sunt chiar asa. Exista colectionari care sunt interesati sa intre in posesia unor carti vechi, rare. Din fericire, si anticariatele sunt in cautarea unor astfel de provocari. De exemplu, locuitorii din Alexandria pot acorda interes anunturilor de tipul „cumpar carti Alexandria” prin care isi pot vinde cartile intr-un timp scurt.

  1. Starea in care se afla

Un alt factor care contribuie la obtinerea unui pret mai mare pentru produsele vandute este starea in care cartile se afla. Cu cat sunt intr-o stare mai buna, cu atat achizitorii o sa prezinte un interes mai mare pentru acestea si vor fi dispusi sa ofere sume mai mari de bani.

  1. Autorii cartilor

De asemenea, si autorii cartilor pot influenta valoarea produsului. Daca este vorba de o carte scrisa de un autor de renume, care este cunoscut in toata lumea, sansele pentru a primi un pret avantajos cresc. In cazul in care este vorba despre un autor care nu este inca prea cunoscut, valoarea cartii poate suferi fluctuatii nefavorabile.

Cumpar carti la kg | cumpar carti Alexandria | CumparCarti.ro

Cumpar carti la kg

Cei interesati sa isi vanda cartile de acasa cu scopul de a primi in schimb o anumita suma de bani isi pot indrepta atentia catre CumparCarti.ro, un anticariat care prezinta un interes crescut pentru produsele rare.

Cartile cu o raritate ridicata atrag atentia atat a anticariatelor, cat si a colectionarilor, avand o valoare mult mai crescuta. Cu alte cuvinte, cei care detin astfel de produse nu vor intampina nicio dificultate in a le vinde la un pret avantajos.