Ai nevoie de bani pentru o vacanta! Vinde cartile pe care le-ai citit!

Toti cei care vor sa scape de cartile vechi din locuinta pot apela cu incredere la ei. Cu un simplu click pe Achizitii-Carti.ro doritorii pot afla mai multe informatii despre serviciul pe care il ofera

Cu siguranta, toata lumea stie ce inseamna un anticariat, insa nu toti oamenii sunt la curent cu serviciile pe care acestea le pot oferi. Spre exemplu, Achizitii-Carti se deplaseaza la domiciliul clientilor pentru o evaluare gratuita, dar si pentru ridicarea cartilor. Suna interesant, nu?

Toti cei care vor sa scape de cartile vechi din locuinta pot apela cu incredere la ei. Cu un simplu click pe Achizitii-Carti.ro doritorii pot afla mai multe informatii despre serviciul pe care il ofera. Echipa se deplaseaza atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe pentru a ridica orice cantitate de carti.

Se pot vinde de la carti religioase si pana la carti istorice, indiferent de domeniu, editura sau an. Chiar si cartile de specialitate folosite de angajatii anumitor companii pot fi vandute fara probleme. Prin urmare, cumpar carti pentru anticariat este un anunt care nu poate fi trecut cu vederea!

Un astfel de serviciu se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, fara exceptie. Deplasarile pentru evaluari sunt programate in functie de disponibilitatea clientilor. Se pot stabili chiar si in weekend sau in afara orelor de program astfel incat fiecare sa aiba timp sa ajunga acasa de la job. Totul se realizeaza simplu si rapid, fara nicio implicatie din partea solicitantilor.

Acest anticariat care cumpara carti direct de la domiciliul clientului ofera, fara doar si poate, unele dintre cele mai bune servicii de pe piata. Plata se va face cash, pe loc, in momentul ridicarii cartilor. Doritorii pot solicita chiar si telefonic o cotatie de pret pentru a-si face o idee despre suma pe care o pot castiga in urma vanzarii cartilor.

Cumpar carti pentru anticariat | Achizitii-Carti.ro

Achizitii-Carti.ro

Sunt tot mai multi oameni care prefera sa isi cumpere de fiecare data carti noi sau care prefera sa citeasca in format PDF pentru a nu-si mai aglomera locuinta. Echipa de la Achizitii-Carti cumpara carti vechi sau noi, indiferent de cantitate asa ca doritorii nu ar trebui sa ezite sa apeleze la ei.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, acestia ofera un preț corect tinandu-se cont de starea in care se afla cartile. Chiar si cei care se afla intr-un impas financiar, pot obtine bani daca decid sa ofere spre vanzare cartile din locuinta.