Avantajele pe care le aduce investitia in calculatoare refurbished companiei tale

Oferta companiei Calculator-ieftin.ro este foarte variata, iar cele mai multe modele de calculatoare refurbished provin din randul modelelor business de la branduri care sunt renumite la nivel international, astfel incat clientii au garantia calitatii si a unei vieti indelungate

servere second hand

Atunci cand reprezentantii unei companii iau in calcul o investitie importanta in echipamente IT, cea mai buna alegere pe care o pot face este reprezetata de calculatoare refurbished. Acestea sunt o varianta de mijloc intre calculatoarele noi si cele second hand, o alegere potrivita, care inglobeaza caracteristici si avantaje ale amandurora.

Calculatoarele refurbished sunt produse care fie au fost folosite o perioada de timp scurta, fie au fost desigilate si din diferite motive returnate producatorului sau furnizorului IT, dupa care au fost curatate, testate, resigilate si scoase la vanzare. Calculatoarele refurbished au foarte mari avantaje pentru cei din mediul business.

Motive pentru a-ti dota birourile companiei cu calculatoare refurbished

Daca pana nu demult, cei care doreau sa faca o economie semnificativa in ceea ce priveste investitiile IT ale companiei, alegeau servere second hand, acum varianta calculatoarelor refurbished este cea preferata. Calculatoarele refurbished sunt produse mult mai ieftine decat computerele noi, putin mai scumpe decat cele second hand, dar beneficiaza de aceeasi garantie ca si cele noi si sunt mult mai eficiente si mai bune decat cele second hand. Calculatoarele refurbished au un pret mult mai mic pentru simplul fapt ca au fost desigilate sau folosite cateva luni fara a avea un impact notabil asupra performantelor sau aspectului.

Avand in vedere ca aceste calculatoare sunt testate si reparate inainte de a fi scoase la vanzare, clientii au garantia ca vor achizitiona un produs fiabil care nu se defecteaza imediat dupa cateva luni de utilizare intensa. In plus, oferta companiei https://calculator-ieftin.ro este foarte variata, iar cele mai multe modele de calculatoare refurbished provin din randul modelelor business de la branduri care sunt renumite la nivel international, astfel incat clientii au garantia calitatii si a unei vieti indelungate.

Calculatoare refurbished | Servere second hand | Calculator-Ieftin.ro

calculatoare refurbished

Nu in ultimul rand, in cazul calculatoarelor refurbished, upgrade-urile pot fi facute la un cost scazut, garantia este indelungata, iar licenta Windows gratuita. In plus, transportul este gratuit la orice comanda a carei valoare depaseste 300 de lei, iar clientii care nu sunt multumiti de alegerea facuta, pot returna produsul in 14 zile fara alte costuri.

Cei care vor sa investeasca in mai multe calculatoare refurbished pentru compania lor si nu au suficiente fonduri sau trec printr-o perioada mai grea din punct de vedere financiar, exista posibilitatea de a cumpara in rate fara dobanda, primind garantie de pana la 5 ani.