Laptopuri noi vs. laptopuri second hand

Un laptop second hand din oferta It-sh.ro este livrat cu garantie suficient de mare incat cumparatorii sa nu isi faca probleme in eventualitatea unor mici defectiuni ce pot sa apara pe parcurs.

It-sh.ro

Foarte multe persoane viseaza sa aiba un laptop nou, insa atunci cand vad pretul acestora efectiv realizeaza ca nu isi permit o astfel de investitie, asa incat apeleaza la varianta unor laptopuri second hand pentru a le utiliza pe plan personal sau chiar profesional. Asa cum soferii aleg sa investeasca intr-o masina second hand pentru ca este mai ieftina si pentru ca, pana la urma, ii duce in aceeasi destinatie ca si o masina noua, asa utilizatorii de dispozitive IT pot decide sa investeasca intr-un laptop la mana a doua care ii ajuta sa isi duca la bun sfarsit planurile.

Avantajele pe care le ofera laptopuri second hand comparativ cu laptopurile noi

De cele mai multe ori, achizitionarea unor laptopuri second hand pentru firma sau pentru acasa se va dovedi mai avantajoasa nu numai din punct de vedere financiar, ci si din punct de vedere functional. Cei care nu au nevoie de un dispozitiv IT foarte nou pentru a instala unele programe de grafica si design care au nevoie de specificatii moderne pot opta pentru varianta “la mana a doua”.

Cumparatorii vor fi uimiti de economia pe care o vor face la achizitionarea unui laptop second hand si de performantele acestuia. In plus, un laptop second hand din oferta It-sh.ro este livrat cu garantie suficient de mare incat cumparatorii sa nu isi faca probleme in eventualitatea unor mici defectiuni ce pot sa apara pe parcurs.

Laptopuri second hand | It-sh.ro

laptopuri second hand

Cu cat utilizatorii au nevoie de specificatii mai complexe, cu atat pretul laptopului va fi mai mare si va fi nevoie sa il achizitioneze in varianta nou din magazine online sau fizice de specialitate. Nu exista practic diferente mari intre a cumpara un laptop nou si unul la mana a doua, atata timp cat laptopul second hand nu este achizitionat de pe un site de anunturi sau de la un vanzator dubios.

Un laptop second hand ofera utilizatorilor specificatii bune, la bani foarte putini. Din oferta de laptopuri la mana a doua fac parte modelele i3, i5 si i7, pentium 4 sau Centrino, CORE 2 Duo sau Core Duo. Asadar, in functie de preferintele utilizatorilor si de nevoile acestora exista varianta ideala de laptop la mana a doua in oferta magazinelor de specialitate.