Aveti de gand sa apelati la serviciul de achizitii carti? Iata ce ar trebui sa stiti!

Pasionatii de lectura, care navigheaza pe internet in cautare de noi (sau vechi) titluri atractive, au descoperit anunturile care promovau aceasta activitate pentru Anticariat-Carti.com

achizitii carti

Persoanele care au un numar foarte mare de carti sau volume pe care nu intentioneaza sa le mai citeasca vreodata pot apela la serviciul de achizitii carti, pe care il ofera anticariatele. Din dorinta de a-si imbogati si varia stocul de carti, acestea au dezvoltat serviciul de cumparare carti, serviciu promovat preponderent in mediul online.

De aceea, pasionatii de lectura, care navigheaza pe internet in cautare de noi (sau vechi) titluri atractive, au descoperit anunturile care promovau aceasta activitate pentru Anticariat-Carti.com. Astfel ca cei care doresc sa isi elibereze o parte din biblioteca, pentru a face loc noilor achizitii, pot apela cu incredere la serviciile pe care acesta le ofera.

Cum se procedeaza in cazul serviciilor de achizitii carti?

Odata descoperit acest serviciu al anticariatelor, clientii care doresc sa isi vanda o parte din colectia de carti sau chiar pe toata trebuie doar sa contacteze anticariatul si sa il anunte ca are carti de vanzare. Ulterior, impreuna stabilesc conditiile in care va avea loc vanzarea.

Astfel ca echipa anticariatului se va deplasa, la data si ora stabilite impreuna cu vanzatorul,la adresa acestuia pentru a ridica si plati cartile cumparate. Suma oferita se stabileste pe baza unei evaluari realizate de un anticar cu experienta, care va oferi un pret corect in schimbul cartilor, adaptat nivelului pietei. Daca vanzatorul este de acord cu pretul, tranzactia se poate incheia, iar plata se face pe loc, cash, si cartile sunt ridicate in momentul vanzarii.

Cumpar carti la kilogram | Achizitii carti | Anticariat-Carti.com

cumpar carti  la kilogram”

Ce carti pot fi vandute?

Anticariatele sunt in cautare atat de carti vechi, cat si de carti mai recente sau chiar noi, iar in ceea ce priveste domeniul din care acestea fac parte, nu exista nici un fel de limita.

Totodata, cele mai multe anticariate nu impun nici o limita nici in ceea ce priveste numarul cartilor pe care clientii doresc sa le vanda, cu toate ca unele anunturi suna astfel: „cumpar carti la kilogram”.  Acesta se adreseaza, in special, celor care au cantitati foarte mari de carti, iar evaluarea nu se poate realiza pentru fiecare volum.