Cumpar Carti, anticariatul care cumpara orice fel de carte

Pe site-ul CumparCarti.ro se pot contacta astfel de profesionisti, cu 12 ani de experienta in domeniu, care vin rapid la domiciliul clientilor din Bucuresti, Ilfov si din toata tara, pentru a ridica volumele de care acestia nu mai au nevoie.

achizitii de carti

Sunt multe cazuri in care este nevoie de vanzarea volumelor din casa catre acele firme care au postate pe internet anunturi de genul: cumpar carti in regim de anticariat. Apeland la aceasta varianta, oamenii obtin mai multe beneficii, printre care: primesc bani pentru niste obiecte pe care oricum nu le mai foloseau, isi fac loc in biblioteca sau, in cazul desfiintarii bibliotecii, au mai mult spatiu in locuinta si, nu in ultimul rand, se gandesc si la binele semenilor lor, punand in circulatie titluri pe care acestia le vaneaza.

Pe site-ul CumparCarti.ro se pot contacta astfel de profesionisti, cu 12 ani de experienta in domeniu, care vin rapid la domiciliul clientilor din Bucuresti, Ilfov si din toata tara, pentru a ridica volumele de care acestia nu mai au nevoie. La fata locului, se face evaluarea cartilor si se stabileste un pret, iar fostii proprietari vor primi pe loc suma de bani aferenta, pentru a se putea bucura de tranzactia efectuata.

In ce consta procedura de vanzare

Din momentul contactarii firmei, un specialist care este disponibil pentru deplasare va veni la domiciliul clientului si va face evaluarea, care este una corecta, astfel incat vanzatorul sa aiba satisfactia ca a primit pe carti exact cat meritau acestea. Dupa acest pas, reprezentantul stabileste pretul pentru achizitii de carti si il transmite vanzatorului. Daca vanzatorul este de acord cu oferta de pret, primeste pe loc banii, cash, si scapa de cartile din casa in cateva momente.

Cumpar carti in regim de anticariat | achizitii de carti | CumparCarti.ro

cumpar carti in regim de anticariat

Beneficiile pe care le ofera acesti experti cu experienta in domeniul anticariatelor si al cumpararilor de carti sunt unele demne de luat in considerare: evaluare gratuita a cartilor, un pret corect, deplasare rapida si faptul ca ii scapa de proprietari de cartile vechi fara ca acestia sa depuna vreun efort.

Pot fi cumparate carti de toate tipurile, de la beletristica, pana la cele stiintifice sau de dezvoltare personala, de la cele pentru copii, la cele mai ambitioase proiecte literare, intinse pe mii de pagini. Important este sa se ia legatura cu specialistii pentru a fi stabilite toate detaliile.