Care sunt cele mai importante avantaje de care te bucuri cand iti faci o manichiura semipermanenta?

Un alt beneficiu de care trebuie sa stie toate femeile care merg la FreeStyleBeauty.ro pentru manichiura este acela ca oja semipermanenta este relativ simplu de aplicat

Toate femeile ar trebui sa stie care sunt beneficiile de care se pot bucura atunci cand isi fac o manichiura semipermanenta, astfel incat sa aleaga cat mai usor pachetul potrivit pentru ele cand merg la salon. Este vorba despre o mainichiura moderna si rezistenta, care este intotdeauna realizata cu produse de calitate, datorita carora unghiile sunt foarte bine protejate si ,,imbracate” in culori diverse!

Manichiura semipermanenta rezista pana la 3 – 4 saptamani

Spre deosebire de oja clasica, ce incepe sa sara dupa doar cateva zile de la aplicare, cea semipermanenta este extrem de rezistenta, indiferent de cat de multe vase ar spala reprezentantele sexului frumos. Mai mult, manichiura semipermanenta este realizata cu ajutorul unor produse de top, care au scopul de a proteja unghiile si de a le pastra sanatoase si frumoase pe termen lung!

Usor de realizat

Un alt beneficiu de care trebuie sa stie toate femeile care merg la freestylebeauty.ro pentru manichiura este acela ca oja semipermanenta este relativ simplu de aplicat. De exemplu, dintr-o ora cat dureaza intreg procedeul, aplicarea culorii dureaza cel mult 15 minute. Specialistii au nevoie de mai mult ragaz pentru a curata unghiile clientelor si pentru a le indeparta cuticulele!

Combinatii variate de culori

Manichiura cu oja semipermanenta se poate face cu ajutorul a sute de culori extrem de interesante. Avand in vedere interesul crescand al reprezentantelor sexului frumos pentru astfel de manichiuri, producatorii au scos pe piata produse din ce in ce mai variate.

Manichiura semipermanenta | FreeStyleBeauty.ro

FreeStyleBeauty.ro

De exemplu, femeile isi pot face unghiile rosii, negre, albastru metalizat sau verde sau pot opta pentru ojele care se aplica usor cu ajutorul magnetilor.

Vizitele la salon, de fiecare data placute

Nu in ultimul rand, reprezentantele sexului frumos trebuie sa ia in considerare si faptul ca datorita ojei permanente, vizitele la salon se raresc, spre deosebire de situatia in care ar fi preferat manichiura clasica. Cele cateva zeci de minute petrecute impreuna cu specialistii in acest domeniu sunt mereu placute, reprezentand o evadare din cotidian!