Care sunt regulile de baza ale masajului erotic?

Clientii care au vizitat deja salonul de Masaj-Iulia.ro au putut descoperi in ce consta acest tip de masaj si care sunt efectele sale

masaj erotic Iulia

Masajul erotic presupune contactul direct cu pielea clientilor, astfel ca mediul in care se desfasoara aceasta sedinta de relaxare trebuie sa fie una foarte curata. Tocmai de aceea salonul de masaj erotic Iulia respecta toate prevederile legale in vigoare, activitatea pe care acest o desfasoara fiind una 100% legala.

Cu toate ca este foarte des asociat cu vulgaritatea, masajul erotic reprezinta, de fapt, o tehnica de seductie, care foloseste arta erotica. Prin urmare, clientii care au vizitat deja salonul de Masaj-Iulia.ro au putut descoperi in ce consta acest tip de masaj si care sunt efectele sale, mai ales ca experienta senzoriala a atingerilor ofera placere si extaz, acestea fiind specifice fiecarei sedinte de masaj.

Obinerea acestor efecte unice si foarte placute, poate fi posibila numai daca se respecta anumite reguli care sunt de baza in desfasurarea masajului erotic:

  • Locatia

Foarte multi barbati se tem de impresia pe care si-o pot face ceilalti oameni deca afla sau stiu ca merg intr-un salon erotic din Timisoara sau dintr-un oras apropiat. De aceea, este bine ca locatia in care se afla salonul a fie una retrasa si, totodata, accesibila, astfel incat oamenii sa poata ajunge usor, dar sa nu dea nas in nas cu vreun cunoscut aflat in zona.

Salon erotic din Timisoara | Masaj erotic Iulia | Masaj-Iulia.ro

salon erotic din Timisoara

  • Decorul si atmosfera

Atmosfera este extrem de importanta, aceasta ajutand clientii sa intre intr-o stare de relaxare. Din acest motiv, majoritatea saloanelor serioase au amenajat camere speciale, cu decoruri dintre cele mai placute, care sa duca gandul celor care le calca pragul la un timp relaxant si romantic petrecut in acea incinta.

  • Tehnica si produsele folosite

Pentru realizarea unui masaj este necesar sa se foloseasca produse speciale, cum sunt uleiurile de masaj, iar in cazul masajului erotic, aceste uleiuri pot fi cu arome afrodiziace, pentru a spori placerea de care au pare clientii saloanelor de masaj erotic.

De asemenea, si tehnicile de masaj sunt foarte importante, maseuzele dintr-un astfel de salon cunoscand atat tehnicile necesare unui masaj de relaxare, cat si cele erotice, care au rolul de a induce barbatilor placere pana la extaz.