Carti recomandate de pasionatii de lectura

Pentru recomandari din alte domenii, pasionatii de lectura pot consulta Blog.PrintreCarti.ro, unde vor gasi recomandari de carti inedite si scurte descrieri ale acestora

blog de carte

Odata cu patrunderea in universul infinit al cartilor, cititorii vor sa se inspire in ceea ce priveste alegerea cartilor pe care sa le citeasca, motiv pentru care deseori cauta carti recomandate de cei pasionati de un anumit domeniu sau de lectura in general.

Importanta lecturii

Lectura este un hobby prin care timpul pretios nu este irosit, ci investit intr-o activitate care aduce numai beneficii.

Cititul reprezinta cea mai accesibila metoda de imbogatire intelectuala si spirituala, care permite cititorului sa scape de barierele universului real si sa intre in pielea unor personaje cu care se identifica sau care ii inspira.

Lectura imbunatateste abilitatile de comunicare, de memorare si imbogateste vocabularul si cunostintele.

Carti recomandate din diferite domenii

Exista o varietate imensa de domenii pe care cititorii le pot aborda. De obicei, multi dintre acestia consulta un blog de carte pentru a gasi cele mai bune titluri.

In ultimii ani, cartile de dezvoltare personala au devenit din ce in ce mai populare. Acest lucru poate fi pus pe seama lumii care se afla intr-un progres continuu si care le permite oamenilor sa fie mai confortabili in ceea ce priveste emotiile si aspiratiile lor.

Printre cele mai citite carti din acest gen se numara “4 ore – Saptamana de lucru” de Timothy Ferriss, “In Brooklyn creste un copac” de Betty Smith, “Inteligenta emotionala” de Daniel Goleman, “Cum sa-ti faci prieteni si sa devii influent” de Dale Carnegie.

Carti recomandate | Blog de carte | Blog.PrintreCarti.ro

carti recomandate

Un alt domeniu preferat de cititori, si anume science fiction, ofera posibilitatea de a patrunde intr-un univers in care evolutia atinge cote maxime, unde personajele si intamplarile fascinante ofera viziuni incredibile asupra lumii.

Cititorii recomanda “Artemis” de Andy Weir, “Deposedatii” de Ursula K. Le Guin, “Cartea judecatii de apoi” de Connie Willis, “Orasul de la miezul noptii” de Charlie Jane Anders, “Dune” de Frank Herbert.

Pentru recomandari din alte domenii, pasionatii de lectura pot consulta Blog.PrintreCarti.ro, unde vor gasi recomandari de carti inedite si scurte descrieri ale acestora care sa nu dezvaluie prea mult din poveste, insa suficiente pentru a-i face pe cititori sa le adauge la colectia de carti citite.