Soft-ul revolutionar al caselor de marcat electronice

Pe CaseDeMarcat.eu se gasesc case de marcat potrivite pentru restaurate, pensiuni, hoteluri, baruri, cafenele, magazine, farmacie

Casele de marcat cu soft retail pentru intreprinderile mici si mari reprezinta un echipament obligatoriu conform noilor cerinte legislative. Toti operatorii economici care incaseaza au fost obligati prin lege sa introduca case de marcat cu jurnal electronic.

Soft retail integrat in casele de marcat

De regula, aceste aparate vin cu software-ul inclus in pretul de achizitie. In functie de model si de functii, acestea au integrat software pentru cafenea sau pentru alte intreprinderi care fac incasari.

Aceste soft-uri sunt programe care usureaza munca persoanelor care folosesc casa de marcat respectiva, pentru ca acestea nu mai trebuie sa introduca manual produsele. In acelasi timp, aceste programe efectueaza intreaga gestiune a magazinului. Alese corespunzator in functie de tipul afacerii, aceste case de marcat vor usura considerabil activitatile contribuabililor.

Printre avantajele oferite de aceste case de marcat se numara si gradul ridicat de acuratete. Datorita sistemului intern, casa de marcat inregistreaza fiecare tranzactie si usureaza procesul de verificare de la finalul activitatii. De asemenea, sunt de ajutor pentru a calcula rapid si cu exactitate restul pe care trebuie sa il primeasca clientul.

Schimbari legislative

Casele de marcat electronice au fost impuse prin lege, renuntandu-se astfel la casele de marcat cu jurnal pe hartie. Acestea transmit informatiile stocate catre organul fiscal, ANAF. In acest fel, expertii vor avea acces la informatii intr-un mod simplu si rapid. Conform ANAF, operatorii economici care nu au introdus casele de marcat electronice la termen, vor atrage contraventii si sanctiuni.

Software pentru cafenea | Soft retail | CaseDeMarcat.eu

soft retail

Firmele care nu se conformeaza legii vor suferi confiscarea veniturilor nejustificate cu posibilitatea de a li se suspenda activitatea pana fac schimbarile impuse prin lege.

Alegerea unui distribuitor autorizat

Ministerul Finantelor a publicat o lista a distribuitorilor autorizati sa vanda case de marcat, iar inainte de a face o achizitie cumparatorul treuie sa se asigure ca firma de la care allege sa cumpere este una de incredere.

Pe CaseDeMarcat.eu se gasesc case de marcat potrivite pentru restaurate, pensiuni, hoteluri, baruri, cafenele, magazine, farmacie etc. In conformitate cu legea, se incheie si contract de mentenanta in mai multe variante posibile (lunar, trimestrial, anual).