Ce avantaje au pacientii care opteaza pentru fatete dentare?

Reprezentantii cabinetului cabinetstomatologicsector2.ro recomanda pacientilor si potentialilor pacienti sa opteze pentru fatete dentare in vederea mascarii dintilor fisurati, care au imperfectiuni de culoare sau diferente de forma.

implant dentar

Din ce in ce mai multi pacienti care calca pragul unui cabinet stomatologic din sector 2 si doresc sa isi imbunatateasca aspectul estetic al danturii iau in calcul fatetele dentare. Aceasta reprezinta in ultima perioada una din optiunile preferate ale pacientilor interesati de felul in care zambesc si se prezinta in fata semenilor. Este foarte important ca pacientii sa cunoasca cat mai multe lucruri despre fatetele dentare inainte de a opta pentru aceasta tehnica.

Specialistii unui cabinet stomatologic din sector 2, sustin avantajele fatetelor dentare

Reprezentantii cabinetului cabinetstomatologicsector2.ro recomanda pacientilor si potentialilor pacienti sa opteze pentru fatete dentare in vederea mascarii dintilor fisurati, care au imperfectiuni de culoare sau diferente de forma. Materialul din care sunt realizate aceste fatete este biocomtaibil, nu afecteaza gingia, nu provoaca alergii si sunt o solutie pe termen lung, intocmai precum se comporta un implant dentar .

Fatetele dentare pot rezista chiar si 15 ani daca sunt ingrijite in mod corespunzator, fiind la fel de rezistente ca si smaltul natural al dintilor. Placa bacteriana nu adera pe suprafata neteda a fatetei, astfel incat pot fi evitate afectiunile care sunt provocate de tartru. Fatetele nu se pateaza in urma consumului de alimente colorate, de cafea sau de tigari, iar nuanta de alb a fatetelor poate fi aleasa in conformitate cu culoarea pielii, dar si cu culoarea celorlalti dinti.

Fatetele dentare se pot aplica pacientilor care au o muscatura potrivita. In caz contrar, acestea se pot fisura sau se pot desprinde. Pacientii trebuie sa mai stie si faptul ca o perioada scurta dupa aplicarea fatetelor dentare, pot resimti o sensibilitate la cald sau la rece, simptome normale care trec in scurt timp.

Implant dentar | cabinet stomatologic din sector 2 | Cabinetstomatologicsector2.ro

cabinet stomatologic din sector 2

Unul din cele mai mari avantaje ale fatetelor dentare este rezultatul rapid si estetic obtinut, imbunatatirea trasaturilor fizice si faptul ca dintii capata o culoare uniforma, alba, iar intregul aparat masticator isi va indeplini functiile in mod corespunzator. Totodata, este important ca pacientii sa stie ca acest tratament presupune, uneori, si slefuirea dintilor naturali, astfel incat fatetele sa fie aplicate.

In concluzie, pacientii care doresc sa modifice ceva in aspectul fizic si in aspectul danturii, pot apela la medicul specialist pentru aplicarea de fatete dentare.