Ce carti vechi ieftine ar trebui sa cumperi daca esti pasionat de cartile clasice?

Specialistii de la Printrecarti.ro au facut o lista cu mai multe publicatii care ar trebui citite mai devreme sau mai tarziu de orice persoana.

Cititorii stiu cu siguranta ca exista numeroase carti vechi ieftine pe care le pot gasi in anticariate si probabil nu le au in colectii. Cartile clasice sunt pentru toti cititorii, indiferent de genul dominant pe care il prefera.

Specialistii de la Printrecarti.ro au facut o lista cu mai multe publicatii care ar trebui citite mai devreme sau mai tarziu de orice persoana.

Fahrenheit 451, de Ray Bradbury – carti vechi ieftine clasice

Cartile sunt interzise si este sarcina personajului Guy Montag sa arde cartile pe care le intalneste. Adesea comparativa cu volumul lui George Orwell – 1984, lumea distopica a lui Ray Bradbury este o prezentare sincera si infioratoare a dependentei date de societatilor occidentale de mass-media si despre nevoia de conformitate.

Jane Eyre, de Charlotte Bronte

Probabil una dintre cele mai influente eroine fictive din toate timpurile, Jane Eyre este o femeie puternica si curajoasa, in ciuda copilariei sale tulburate si a societatii victoriene neprielnice femeilor in general. Aceasta este una dintre cele mai intalnite carti la reducere din magazinele online.

Ferma animalelor, de George Orwell

Aceasta faimoasa satira din 1945, examineaza riscurile realiste ale revolutiei, prezentand totul in mod foarte realist.

Pe aripile vantului , de Margaret Mitchell

Actiunea are loc in Sud in timpul razboiului civil, iar cei carora le place filmul vor adora cartea. Desi personajul principal si lumea in care traieste se confrunta cu probleme, parerile cititorilor sunt impartite, deoarece acest roman ofera un deznodamant trist si similar atunci cand atat Scarlett cat si Sudul isi pierd razboaiele.

De veghe in lanul de secara, de JD Salinger

In rolul principal se afla o adolescenta cinica si originala care exploreaza provocarile si izolarea adolescentei. Fiecare persoana va intelege totul diferit, in functie de perspectiva proprie alaturi de Holden Caulfield, in varsta de saisprezece ani, care a uimit cititorii inca de la aparitie si pana in prezent.

Carti vechi ieftine | carti la reducere | Printrecarti.ro

carti vechi ieftine

Charlotte’s Web, de EB White

Aceasta carte il prezinta pe Charlotte, un paianjen iubitor si generos, care alaturi de Fern, o fiica a fermierilor incearca sa-l salveze pe Wilbur, purcelul, de la sacrificiu. Cartea este despre modul in care fiecare persoana ar trebui sa se bucure de micile evenimente zilnice si despre bunatatea fata de toate vietuitoarele.

Toate cartile de mai sus sunt clasice si sunt volume recomandate tuturor cititorilor indiferent de pregatire si de genul preferat.