Clinica Twin Dent – varianta potrivita pentru urgente stomatologice

TwinDent.ro pune la dispozitia pacientilor sai o multime de persoane calificate in domeniul stomatologic

clinica dentara din Cotroceni

Experimentarea unei situatii neplacute de ordin dentar se poate datora faptului ca a fost ignorata prea multa vreme o afectiune a dintilor, care, in timp, s-a agravat.

Aceste cazuri poarta chiar denumirea de urgente stomatologice si pot fi remediate doar de medicii stomatologi profesionisti cu o vasta experienta in spate.

Cum arata o urgenta stomatologica si ce este de facut?

Urgentele stomatologice pot aparea sub mai multe forme, insa, in principiu, sunt un rezultat al faptului ca problema dentara nu a fost vindecata cand inca era in faza incipienta.

Dureri puternice de masea

Fie ca este vorba de o infectie, fie ca e vorba de o o sensibilitate crescuta a zonei, este necesar ca medicul stomatolog sa fie prima persoana contactata pentru a se stabili ce urmeaza sa fie facut.

Umflarea nenaturala a gingiilor si a fetei

Cu siguranta un astfel de fenomen ar fi ingrijorator, insa, chiar si asa, sunt multe persoane care aleg sa evite consultul urgent al medicului stomatolog. Se poate experimenta aceasta situatie ori din cauza inflamatiei unui dinte, ori din cauza abceselor periosoase.

Sangerari dense ale cavitatii bucale

Acesta situatie se intampla dupa ce tocmai a avut loc o extractie dentara. Desi initial este un lucru normal, daca sangerarea persista mai mult de 5-6 ore, este neaparata nevoie de medicul stomatolog.

Clinica dentara din Cotroceni | Urgente stomatologice | TwinDent.ro

urgente stomatologice

TwinDent.ro pune la dispozitia pacientilor sai o multime de persoane calificate in domeniul stomatologic, pentru a putea oferi cele mai bune interventii in cazul unor urgente de ordin stomatologic.

Ce trebuie sa se evite in conditiile unei urgente stomatologice?

In cazul in care se sesizeaza manifestarea unei situatii extreme de durere sau de inflamatie dentara, nu se recomanda folosirea de tratamente fara sa fie recomandate de un medic stomatolog.

Ceea ce se recomanda este vizitarea de urgenta a Twin Dent, o clinica dentara din Cotroceni unde profesionistii vor sti exact ce au de facut.

Prin urmare, in cazul in care se experimenteaza o situatie extrema de durere dentara, clinica Twin Dent sta la dispozitia tuturor clientilor sai pentru a le oferi serviciile si tratamentele de care au nevoie de urgenta.