Cum sa ai un par frumos cu ajutorul unui pachet de indreptare cu keratina

Specialistii de la JoyaSalon.ro lucreaza numai cu produse de calitate, care asigura rezultate excelente, vizibile pentru o perioada indelungata. Femeile se declara intotdeauna extrem de multumite dupa o vizita la salon

Femeile care isi doresc sa se bucure de un par sanatos, drept si stralucitor au astazi la dispozitie tratamente excelente de indreptare cu keratina, cu ajutorul carora podoaba lor capilara va arata excelent pentru cel putin 2 luni. Este vorba despre un serviciu modern la care apeleaza din ce in ce mai multe doamne si domnisoare atunci cand vor sa se poata ocupa de propriul par cat mai usor.

Tratamentul, excelent pentru firele degradate

Pentru inceput, important de mentionat este ca tratamentele cu keratina sunt excelente pentru reprezentantele sexului frumos care au parul degradat si care trebuie ingrijit pentru a-si recupera sanatatea si stralucirea. Datorita ingredientelor incluse in acest tip de tratament, firele de par redevin puternice si frumoase.

Indreptarea cu keratina, recomandata si pentru parul fragil

O alta situatie in care keratina are efecte uimitoare asupra parului este aceea in care firele sunt foarte subtiri si fragile. Dupa doar o sedinta de tratament, reprezentantele sexului frumos care merg la un salon de infrumusetare vor vedea rezultatele si se vor simti excelent, cu mai multa incredere in fortele proprii.

Cat timp dureaza realizarea tratamentului la coafor?

Specialistii in domeniul hairstyling-ului pot realiza tratamentele cu keratina in aproximativ 2 ore. Este vorba despre un proces care trebuie realizat cu grija, dar care nu presupune un nivel de dificultate foarte mare.

Indreptare cu keratina | Salon de infrumusetare | JoyaSalon.ro

indreptare cu keratina

Cat timp rezista efectele?

Multe dintre doamnele si domnisoarele care isi fac tratamente cu keratina vor sa stie de la inceput cat timp sunt vizibile efectele. Raspunsul este unul variabil, in functie de tipul de fir de par, insa in general, parul ramane drept aproximativ 2 luni dupa momentul in care femeile au fost la salon. In aceasta perioada, reprezentantele sexului frumos isi pot aranja parul mult mai usor si au posibilitatea de a-si realiza singure diferite coafuri deosebite si interesante.

Specialistii de la JoyaSalon.ro lucreaza numai cu produse de calitate, care asigura rezultate excelente, vizibile pentru o perioada indelungata. Femeile se declara intotdeauna extrem de multumite dupa o vizita la salon!