Cumparatori de carti vechi: valorifica-ti titlurile din biblioteca!

Anticariatul CumparCarti.ro este interesat de achizitionarea cartilor din toate domeniile, incepand de la belestristica, stiinte exacte, dictionare, albume foto, romane de dragoste sau politiste

Iubitorii de lectura care de-a lungul timpului au colectionat un numar impresionant de carti trebuie sa ia in considerare ideea de a le vinde la un moment dat, atat pentru a obtine mai multe spatiu, cat si pentru a castiga sume frumoase, pe care sa le investeasca in mici placeri. In prezent exista foarte multi cumparatori de carti vechi, care prefera sa achizitioneze titlurile care le sunt pe plac de la un anticariat, in loc sa mearga in librariile foarte scumpe. Practic, cei care s-au bucurat deja de cartile din biblioteca personala pot contribui intr-un mod semnificativ la repunerea acestora in circulatie!

Un concept nou si modern

Anticariatul CumparCarti.ro este interesat de achizitionarea cartilor din toate domeniile, incepand de la belestristica, stiinte exacte, dictionare, albume foto, romane de dragoste sau politiste si pana la almanahe. In ciuda dezvoltarii constante a tehnologiei, oamenii inca mai sunt atrasi de magia cartilor, de mirosul paginilor vechi si de literele frumos asezate intre coperti realizate cu grija. Acestia merita sa cumpere titlurile pe care si le doresc la preturi avantajoase.

Vanzarea se face foarte repede

Cei care au acasa biblioteci pe care vor sa le goleasca nu trebuie decat sa-si trieze titlurile de care cauta sa se desparta, iar apoi sa contacteze reprezentantii anticariatului. Acestia se deplaseaza la domiciliul clientilor atunci cand trebuie sa achizitioneze un numar mare de carti. Specialistii se ocupa de analizarea fiecarui titlu in parte si in functie de modul in care arata copertile, paginile, dar si in functie de anul publicarii, stabilesc un pret corect pentru ambele parti. Plata se face pe loc, in numerar.

Cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

cumparatori de carti vechiToate categoriile de cumparatori de carti vechi merita sa se bucure lectura!

Fie ca sunt pasionati de lectura din toate domeniile sau dintr-o anumita nisa, toate categoriile de cumparatori de carti vechi merita sa aiba sansa de a achizitiona titluri interesante la preturi avantajoase. In acest fel, tinerii sunt incurajati sa isi extinda orizonturile dincolo de ecranele laptopurilor si ale telefoanelor, iar adultii se pot bucura de o evadare interesanta din cotidian, departe de grijile zilnice!

Cartile sunt valoroase atata timp cat se afla in mainile unor persoane care stiu sa le aprecieze la adevarata lor valoare. Nimic nu se compara cu o seara placuta, in compania unui titlu minunata, care ascunde un univers magic!