De ce sa folosesti produse BIO pentru bebelusul tau?

Iata cateva alternative organice pentru acele produse BIO pe care le cumperi pentru bebelus

mancare BIO bebelusi

Parintii nu doresc altceva decat ce este mai bun pentru pretiosul lor copil mic. Noii parinti sunt aruncati brusc intr-o lume plina de scutece, produse pentru bebelusi si nopti nedormite pline de stres si anxietate cand se naste un copil. De fapt, parintii sunt bombardati cu sute de reclame despre produse pentru copii. Prin urmare, devin coplesiti cu privire la produsele pe care le aleg pentru cel mic. Un lucru este insa sigur. Includerea unor produse BIO in viata bebelusului este cea mai buna varianta.

Iata cateva alternative organice pentru acele produse BIO pe care le cumperi pentru bebelus

Mancare pentru bebelusi

Cand se cumpara alimente organice, se evita toate pesticidele si toti hormonii gasiti in majoritatea produselor alimentare neecologice de pe piata. Cand copilul incepe sa manance alimente solide, ar trebui sa se opteze pentru produse organice, pentru a le proteja sanatatea si bunastarea pe termen lung.

De fapt, rezultatele cercetarilor au descoperit pericolele produselor chimice alimentare, colorantilor si conservantilor utilizati in industria alimentara de astazi. Cu siguranta nici un parinte nu isi doreste ca bebelusul sa fie expus la diverse efecte nocive. Hranirea cu produse organice va imbunatati sanatatea si bunastarea bebelusului, precum si va preveni efectele secundare nedorite ale produselor alimentare sintetice.

Produse BIO | mancare BIO bebelusi | Zabe.ro

produse BIO

Produse de igiena copii

Sampoanele pentru copii, pasta de dinti, sapunul si cremele sunt esentiale pentru pielea delicata a copilului. De fapt, toate aceste produse trebuie sa fie lipsite de orice substante chimice si ingrediente daunatoare. Pielea bebelusului este foarte delicata in comparatie cu pielea adulta. De aceea ar trebui sa se opteze pentru produse organice de ingrijire a pielii pentru bebelus. Acestea ii vor proteja pielea si ii vor imbunatati sanatatea si stralucirea pielii pe termen lung.

Prin urmare, nu ar trebui sa se aplice nimic daunator pe pielea copilului. Exista multe produse organice pentru ingrijirea pielii pentru bebelusi pe piata. Spre exemplu site-ul Zabe.ro pune la dispozitia mamicilor produse organice pentru bebelusi. De aici pot fi achizitionate atat mancare BIO bebelusi cat si produse pentru ingrijirea pielii celui mic.