Glass Onion: 4 motive de a-l viziona

Glass Onion

Glass Onion reprezinta continuarea filmului Knives Out lansat in 2019. Acest nou film continua aventurile lui Benoit Blanc interpretat de Daniel Craig si este disponibil pe Netflix.

In Glass Onion il regasim pe faimosul detectiv Benoit Blanc in centrul unui escape game pe o insula greceasca care se transforma intr-o veritabila scena a crimei. In cele ce urmeaza va oferim 4 motive de a viziona filmul Glass Onion.

Reintoarcerea lui Benoit Blanc

Singurul care revine in aceasta a doua parte a filmului este Benoit Blanc, in rest distributia este complet schimbata. Daniel Craig poarta costume in nuante flashy. In Glass Onion ne ofera o interpretare mai extrovertita, este asemeni unui Colombo dupa mai multe pahare de alcool.

O distributie de patru stele

La fel ca si Knives Out, Glass Onion beneficiaza de o distributie de patru stele. Kate Hudson, Dave Bautista, Janelle Monae…un veritabil Festival de la Cannes localizat pe o insula pustie in Grecia. Insa actorul care reuseste sa se faca remarcat este Edwad Norton. Actorul cunoscut din filme precum American History X, Fight Club si Birdman se reintoarece pe marele ecran intr-o versiune parodica a lui Elon Musk. Un veritabil guru mediatic, arogant, pasionat de whisky si de putere.

O critica a influencerilor si vedetelor din showbiz

In realitate, in centrul atentiei in filmul Glass Onion nu se afla ancheta misterioasa condusa de Benoit Blanc ci influencerii aparuti ca ciupercile dupa ploaie. Aici, Rian Johnson, realizatorul filmului aduce in discutie micro-celebritatea acestor femei si barbati deveniti influenceri peste noapte.

Misterul este bine scris

Misterul din filmul Glass Onion este bine scris, si povestea ii va tine cu siguranta lipiti de ecranul televizorului pe spectatori pana la final Lucrurile care par evidente ajung sa fie de fapt invaluite in ceata, cele care par suspecte devin dintr-o data extrem de clare si inocente, si spectatorii vor incerca, inevitabil, sa descopere cine e vinovatul inaintea lui Blanc. Rian Johnson arunca si cateva plase in care spectatorii vor pica, la fel ca personajele, si la sfarsit va fi greu sa nu creada ca Benoit Blanc este intr-adevar cel mai mare detectiv din lume.

Glass Onion: A Knives Out Mystery arata pur si simplu superb.