Importanta investirii in halate si in bonete chirurgicale

Una din cele mai importante investitii pe care le pot face cadrele medicale este aceea in uniformele medicale de care au nevoie, in halatele medicale necesare si in bonete chirurgicale. Aceste bonete sunt importante atat pentru cei care intra in sala de operatii, cat si pentru celelalte cadre medicale, spre exemplu, pentru medicii stomatologi sau cei din domeniul ORL.

In principal, bonetele chirurgicale sunt destinate opririi transpiratiei sa mai curga pe frunte si sa afecteze calitatea actului medical. Astfel de bonete pot fi comandate din mediul online, rapid si simplu, de pe site-ul Medifashion.ro.

Ce beneficii aduce purtarea de bonete chirurgicale

Pe langa halate medicale, bonetele chirurgicale sunt piese obligatorii pentru cadrele medicale, fie ca este vorba de medici, asistente sau persoane care ocupa un post important intr-un spital sau intr-o clinica privata. Atat medicii din spitale, cat si medicii de familie au nevoie de halate medicale de buna calitate, care sa nu se rupa de la primul incident, care sa nu provoace mancarimi si transpiratie.

Halatele medicale sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, au un aspect deosebit si, cu siguranta, chiar daca vor fi comandate online, nu vor exista nepotriviri de marimi. La comandarea halatelor medicale se va tine cont de cerintele de culoare la locul de munca, de marime, pentru ca in unele cazuri nu se accepta imprimeurile.

Bonetele chirurgicale au rolul de a absorbi transpiratia, astfel incat sa nu mai existe nevoia ca o asistenta sa stearga sudoarea de pe fruntea medicului. Cel mai bun raport calitate-pret poate fi gasit online, asigurat de oferta Medi Fashion care ofera celor interesati bonete chirurgicale si halate cu livrare la domiciliu sau la sediul cabinetului medical.

Bonete chirurgicale | halate medicale | Medifashion.ro

bonete chirurgicale

Cert este ca bonetele chirurgicale sunt din bumbac 100% si sunt extrem de rezistente si durabile in timp. Majoritatea se leaga la spate cu snur pentru reglarea marimii, sunt dotate cu o banda frontala din material absorbant, foarte utila in situatii extrem de solicitante si toate sunt comode, usoare si confortabile si sunt fabricate pe marime universala.

Fara doar si poate, boneta chirurgicala este un accesoriu nelipsit din vestimentatia cadrelor medicale. Specialistii Medi Fashion le ofera acestora chiar si posibilitatea de a personaliza uniforma sau boneta medicala cu un logo sau un mesaj cu un impact vizual extrem de puternic.

Analitica

https://analitica.ro

Articole pe aceeași temă

Totul despre uleiul esențial de roiniță

Uleiul esențial de roiniță, cunoscut și sub numele de ulei de melisă, este un extract valoros obținut din planta de roiniță (Melissa officinalis). Această plantă are o lungă istorie de…

Citește

  • Sanatate
  • April 23, 2024
  • 4 minutes Read
Dulceața sănătății: descoperă beneficiile uimitoare ale consumului zilnic de miere

Mierea, acest elixir dulce și aromat produs de albine, este apreciată în întreaga lume nu doar pentru gustul său delicios, ci și pentru proprietățile sale nutritive și terapeutice. Consumul zilnic…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce sa apelam la Deblocari Usi Brasov?

  • June 13, 2024
De ce sa apelam la Deblocari Usi Brasov?

Totul despre uleiul esențial de roiniță

  • June 3, 2024
Totul despre uleiul esențial de roiniță

De ce să alegem rulouri exterioare din aluminiu Denka Pro Solar?

  • May 30, 2024
De ce să alegem rulouri exterioare din aluminiu Denka Pro Solar?

Descoperirea Americii: o călătorie care a schimbat lumea

  • May 23, 2024
Descoperirea Americii: o călătorie care a schimbat lumea

Cel mai bun tort pentru copii

  • May 11, 2024
Cel mai bun tort pentru copii

Bonsai: artă și filozofie

  • May 9, 2024
Bonsai: artă și filozofie