Tratamentul ortodontic este cea mai eficienta solutie pentru estetica faciala

Desi tratamentul ortodontic nu poate fi inclus in categoria urgente stomatologice, acesta reprezinta mai mult sau mai putin o urgenta ce trebuire rezolvata fie in copilarie, in adolescenta sau la maturitate. Specialistii ImplantologieSector4.ro recomanda ca tratamentul ortodontic sa fie realizat cat mai curand posibil, cu mentiunea ca nici adultii nu sunt scutiti de beneficiile unui asemenea aparat ortodontic si ca si la 30 de ani dintii pot fi indreptati si perfect aliniati.

Aparatul ortodontic nu este incadrat in categoria urgente stomatologice, dar este o alegere importanta pentru pacienti

Zambetul frumos este foarte important pentru orice pacient, este o carte de vizita foarte bine vazuta in dialogul cu ceilalti, pentru a fi apreciat si pentru a avea mai multa incredere in sine. Faptul ca pacientii nu sunt inzestrati cu cei mai drepti si corect aliniati dinti nu trebuie sa reprezinte un motiv de ingrjorare. Purtarea unui aparat ortodontic poate reprezenta cea mai buna solutie de obtinere a unui aspect estetic facial dupa o perioada de un an sau doi de purtare.

Fie ca opteaza pentru un aparat metalic, de safire, ceramic sau invizibil, pacientii vor avea placuta surpriza de a avea un zambet frumos si atragator chiar si la 30 de ani. Purtarea unui aparat dentar le va influenta imaginea la locul de munca, in spatiul public, iar purtarea unui aparat nu va opri si nu va conditiona in niciun fel activitatea in termenii unei vieti normale.

Urgente stomatologice | ImplantologieSector4.ro

urgente stomatologice

In plus, purtarea unu aparat dentar nu trebuie sa afecteze pacientul care se va teme sa vorbesca sau sa zambeasca in public. In urma acestui tratament, se va redobandi un zambet frumos, o simetrie perfecta, se va produce un confort psihic si o crestere a respectului de sine, se va asigura succesul in relatiile sociale si profesionale si se va favoriza interactiunea cu alti oameni, crescand sansele unei colaborari pe plan profesional sau personal.

Asadar, aparatul dentar rezolva toate problemele ce tin de estetica dentara, astfel incat pacientii sa poata zambi din nou fara teama ca aspectul inestetic al dintilor naturali le va influenta nu numai relatiile cu cei din jur, cat si modul in care sunt perceputi in societate. Respectarea recomandarilor primite din partea medicului specialist pe parcursul tratamentului ortodontic asigura succesul obtinerii rezultatelor mult asteptate!