Motive pentru protectia parului inainte si dupa expunerea la soare

Oricand aveti nevoie de sfaturi documentate, programati o intalnire cu specialistii Joya Salon. Pe langa tratamente, aici veti putea solicita vopsit ombre, coafat, servicii cosmetice, masaj si multe alte tipuri de servicii menite sa infrumuseteze corpul. Accesati joyasalon.ro si programati un moment de rasfat pentru par!

vopsit ombre

Desi multe doamne iau masuri de precautie in timpul expunerii la soare, majoritatea oamenilor nu sunt constienti de daunele de durata care ar putea aparea fara o ingrijire adecvata in timpul expunerii, dar si dupa aceea. Pe masura ce ne apropiem de mijlocu verii, este timpul sa ne amintim rapid de importanta ingrijirii parului dupa expunerea la soare!

Dupa o perioada lunga de timp in soare, parul poate deveni fragil, uscat, ars si, in general, complet necontrolabil. Potrivit specialistilor, razele soarelui influenteaza efectul de albire precoce a parului. O reactie cu melanina creaza o alta reactie chimica ireversibila care diminueaza pigmentul de culoare si provoaca leziuni ale cuticulei. In plus, sarea, nisipul si clorul indeparteaza uleiurile naturale din par.

Razele soarelui supun pielea unui atac. Arsurile si decolorarea pot aparea imediat ce nu se iau masuri adecvate de ingrijire. Pentru ca parul dumneavoastra sa fie in siguranta in timpul sezonului cald, amintiti-va aceste sfaturi oferite de catre specialistii Joya Salon!

Preventia este intotdeauna mai buna decat tratamentul. Aplicand un tratament de protectie pentru par inainte de a iesi afara, acesta poate fi ferit de efectele daunatoare ale soarelui inainte de a fi afectat. Exista produse care ofera un amestec nutritiv de protectie si stralucire, impreuna cu filtre de protectie a culorii.

Expunerea excesiva la soare poate deteriora cuticula parului. De fapt, acest lucru se intampla si din cauza expunerii la sarea marii si a clorului din piscine, situatie care duce in cele din urma la subtierea firului de par si ruperea acestuia. Folosind o masca de par potrivita, puteti imbogati parul cu substante nutritive care hidrateaza si intaresc firul de par.

Cand indicele UV este la un nivel ridicat, uleiurile naturale ale parului se usuca atat de repede incat corpul nu are capacitatea de a le suplimenta suficient de repede. Datorita lipsei de umiditate, parul devine sensibil si lipsit de stralucire. Astfel, devine predispus arsurilor solare. Exista masti si spray-uri ce au un anumit grad de protectie UV care merita folosite in mod constant mai ales in lunile cu soare intens.

Aplicare de extensii de par | vopsit ombre | joyasalon.ro

aplicare de extensii de par

Toate aceste recomandari pot fi urmate cu succes, insa cand vine vorba de doamnele cu aplicare de extensii de par, datele problemei se schimba, sfaturile bune de urmat fiind doar cele oferite de tehnicianul care le-a aplicat si stie detalii despre ingrijirea corecta a acestora.

Oricand aveti nevoie de sfaturi documentate, programati o intalnire cu specialistii Joya Salon. Pe langa tratamente, aici veti putea solicita vopsit ombre, coafat, servicii cosmetice, masaj si multe alte tipuri de servicii menite sa infrumuseteze corpul. Accesati joyasalon.ro si programati un moment de rasfat pentru par!