Patru motive pentru a cumpara calculatoare refurbished

Schimbarea calculatorului vechi cu unul foarte bun, va putea fi utilizat intens fara sa dea rateuri. Chiar daca pare ca achizitionarea unui produs nou este o idee mai buna, in realitate, pentru aceiasi suma de bani se poate obtine un produs verificat de specialisti, dar cu mult mai bun, din categoria refurbished.

calculatoare refurbished

Gama de calculatoare refurbished existenta pe piata este foarte variata si se pot obtine avantaje considerabile din achizitionarea acestora. Specialistii de la Calculator-ieftin.ro explica patru motive pentru care achizitionarea unui calculator refurbished este cea mai buna solutie, atat ca performanta, cat si in ceea ce priveste cheltuielile.

  1. Gama de calculatoare refurbished este foarte vasta

Pe raftul cu calculatoare refurbished se pot gasi produse variate, de la cele rudimentare si pana la cele complexe pentru jocuri si activitati precum editarea video si randarile. Toate aceste calculatoare au avantajul de a fi fost verificate inainte de comercializare si vin insotite de o oferta de pret imbatabila, raportata la beneficii.

  1. Un calculator refurbished bun poate fi folosit intens

Schimbarea calculatorului vechi cu unul foarte bun, va putea fi utilizat intens fara sa dea rateuri. Chiar daca pare ca achizitionarea unui produs nou este o idee mai buna, in realitate, pentru aceiasi suma de bani se poate obtine un produs verificat de specialisti, dar cu mult mai bun, din categoria refurbished. Sunt numeroase calculatoare ieftine cu performante uluitoare.

  1. Este redusa amprenta asupra mediului

Electronica de consum este o sursa masiva de deseuri care polueaza mediul. Materialele plastice utilizate sunt fabricate din combustibili fosili, iar multe dintre componente necesita materiale cum ar fi metalele rare. Aceste dispozitive au nevoie de sute de ani pentru a se descompune si elimina tot felul de substante toxice.

Cumpararea unui calculator refurbished reduce numarul de calculatoare produse. In plus, calculatoarele refurbished sunt utilizate, ceea ce inseamna ca un numar mai mic de produse ajung in depozitele de deseuri.

  1. Cheltuieli mai mici pentru produse mai bune

Producatorii de PC-uri fac totul pentru ca oamenii sa cumpere constant calculatoare noi pentru a le inlocui pe cele vechi. Acest plan de marketing ajuta la imbunatatirea profitului lor, in detrimentul cumparatorilor. Apple a declarat, spre exemplu, faptul ca PC-urile au fost concepute inainte de internet, inainte de social media si inainte de magazinele online, iar in prezent inca sunt calculatoare mai vechi de 5 ani in functiune, pe care firma se straduieste sa le inlocuiasca. Acesti specialisti nu au mentionat nimic despre faptul ca respectivele produse pot fi inca bune, scopul este acela de a vinde noi produse, fara atentie si grija pentru cumparator.

Calculatoare refurbished | calculatoare ieftine | calculator-ieftin.ro

calculatoare ieftine

Din acest motiv este recomandat ca utilizatorii de calculatoare sa nu intre in acest joc al marilor companii si sa isi indrepte atentia spre calculatoare refurbished.