Principalele intrebari inainte de achizitionarea unui laptop SH

Inainte de a investi intr-un articol din magazinul de calculatoare second hand, potentialii cumparatori trebuie sa isi puna cateva intrebari legate de produs, iar in functie de raspunsurile pe care singuri le vor gasi, sa ia o decizie cu privire la achizitie. Un laptop SH este o investitie pe termen mediu si lung care necesita atentia cumparatorului.

Raspunsuri de care depinde satisfactia utilizatorilor de laptopuri SH:

De ce este un laptop second hand mai ieftin decat cel refurbished sau nou? In primul rand pentru ca un laptop second hand a mai fost utilizat si pentru ca nu este la fel de performant precum un alt model nou-aparut pe piata. De multe ori, procesorul unui laptop second hand nu permite utilizatorului sa se joace cele mai noi jocuri, ci doar sa navigheze pe internet, sa redacteze texte, sa vada filme sau sa citeasca diferite documente.

Laptopul second-hand dispune de un procesor puternic? In cele mai multe cazuri, nu. Daca activitatile utilizatorilor sunt simple si implica doar retusarea unor fotografii, redactarea unor prezentari, verificarea unor documente sau vizitarea site-urilor de socializare, nu este necesar un procesor foarte puternic. Spre exemplu un procesor dual core la 2.6 GHz este mai putin performant decat un procesor quad core de 2 GHz.

Ce capacitate trebuie sa aiba hard-disk-ul unui laptop SH? Cumparatorii laptopurilor SH care vor sa fie multumiti de investitia facuta trebuie sa ia o capacitate de 250 pana la 320 GB.

Este adevarat ca Windows Vista nu accepta 4 GB de RAM? Raspunsul la aceasta intrebare este afirmativ. Doar versiunea de 64 biti a sistemului Microsoft poate utiliza in totalitate o memorie de 4 GB si o poate depasi, ajungand pana la 16 GB.

Cat de durabila este bateria laptopului Second hand? Este un lucru bine stiut ca bateria unui laptop se uzeaza in timp. Iar in cazul laptopurilor second hand, care deja au mai fost utilizate de una sau mai multe persoane pe o perioada mai scurta sau mai lunga de timp, se subintelege faptul ca bateria nu mai este la fel de performanta ca la inceput. Inainte de achizitionarea unui laptop la mana a doua, este bine ca potentialii cumparatori sa se intereseze si de acest aspect.

Cum se alege laptopul SH in functie de tastatura? Este un lucru bine stabilit faptul ca laptopurile au tastaturi mai mici, taste mai inguste, sunt mult mai delicate decat cele ale computerelor de birou. Asadar, cei care doresc sa utilizeze laptopul pentru redactare de documente, ar trebui sa isi indrepte atentia catre modelele cu o diagonala mai mare, care au si o tastatura mai generoasa.

Care este diagonala ideala a ecranului laptopului SH? O diagonala de 17 inchi a laptopului se va dovedi perfecta pentru cei care isi petrec mult timp in Word sau Excel.

Specialistii de la calculator-ieftin.ro pot sa raspunda la cele mai diferite intrebari, astfel incat clientii magazinului online sa ia cele mai bune decizii de achizitie.

Analitica

https://analitica.ro

Articole pe aceeași temă

Calculatoare sh: de ce sa se apeleze la It-Sh pentru procurarea acestora?

De la an la an, pe piata continua sa-si faca aparitia din ce in ce mai multe calculatoare moderne, acestea fiind cu mult mai performante decat ce se comercializa acum…

Citește

Ce-i determina pe oameni sa cumpere calculatoare second hand?

In ziua de astazi, cei mai multi oameni detin un calculator, chiar daca fiecare dintre ei alege o metoda diferita de achizitionare a produsului respectiv. Unii prefera sa cumpere un…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce sa apelam la Deblocari Usi Brasov?

  • June 13, 2024
De ce sa apelam la Deblocari Usi Brasov?

Totul despre uleiul esențial de roiniță

  • June 3, 2024
Totul despre uleiul esențial de roiniță

De ce să alegem rulouri exterioare din aluminiu Denka Pro Solar?

  • May 30, 2024
De ce să alegem rulouri exterioare din aluminiu Denka Pro Solar?

Descoperirea Americii: o călătorie care a schimbat lumea

  • May 23, 2024
Descoperirea Americii: o călătorie care a schimbat lumea

Cel mai bun tort pentru copii

  • May 11, 2024
Cel mai bun tort pentru copii

Bonsai: artă și filozofie

  • May 9, 2024
Bonsai: artă și filozofie