Provocarea de a decora un apartament mic

blocurile noi din Baneasa

Decorarea unui apartament mic ar putea fi cea mai dificila parte intr-o astfel de locuinta. Cand nu aveti la dispozitie prea multi metri patrati, faceti tot posibilul sa-i folositi in scop practic pe cei disponibili. Odata ce ati creat un mediu functional din toate punctele de vedere, va puteti gandi la decoratiunile de Craciun care sa completeze perfect aspectul general al casei. Exista multe modalitati de a pune stralucirea Craciunului in decorul pe care-l aveti deja. Iata mici trucuri in acest sens!

Desigur, primul lucru care va vine in minte cand va ganditi la sarbatorile de iarna, este bradul. Chiar si proprietarii celui mai mic apartament pot avea unul. Indiferent daca preferati un brad natural sau unul artificial, optati pentru un copac mic care poate fi expus pe o masa sau pe o comoda.

Adesea, etajerele cu roti si rafturi sunt esentiale in apartamentele mici. Acestea permit stocarea multor elemente si pot fi usor convertite in piesa de decor, mai ales daca aveti curajul sa le schimbati culoarea in auriu, argintiu, rosu sau verde. Paharele, sticlele de bautura, gustarile si tacamurile pot sta perfect pe un asemenea corp de mobilier pregatit de sarbatoare.

Chiar si apartamentele mici au suficient spatiu pe pereti, iar acestia pot deveni partenerii perfecti cand vine vorba de decoratii si culoare. Exista numeroase tablouri cu tema Craciunului, cu imagini sau text si chiar pot face o diferenta notabila, creand un decor de sarbatoare.

Cum in orice sufragerie locul principal este ocupat de o canapea, aceasta poate fi folosita drept zona focala. Cu niste pernute in culori contrastante si mesaje de sezon, plus niste paturi pufoase care sa tina de cald, puteti realiza cel mai frumos colt de spus povesti si depanat amintiri pe timp de iarna.

Folositi-va imaginatia pentru a crea un decor chiar si in dormitor sau bucatarie, un decor care sa pastreze spatiul functional, dar care sa ofere si un cadru magic. Privind la aceste idei, a avea un apartament mic si a-l decora nu mai este chiar atat de rau cum v-ati imaginat.

Acceseaza sisesti30.ro si vezi cel mai nou complex rezidential din Baneasa!

Daca inca nu aveti o locuinta, puteti gasi apartamente mici sau mari in complexul rezidential Baneasa Sisesti. Aici puteti alege orice doriti in functie de nevoi si posibilitati, avand siguranta ca sunt bine construite si de calitate superioara. Accesati www.sisesti30.ro si programati o vizita la toate apartamentele disponibile la blocurile noi din Baneasa!