Rutina de iarna utila oricarei masini

Daca inca nu ati gasit un ITP ieftin in Bucuresti, ati putea incerca la Alfa ITP. Acesta este un ITP in Militari, loc in care va puteti programa din timp pentru a va asigura ca nu ratati momentul.

ITP in Militari

Cand vine vorba despre operatiunile zilnice de intretinere a masinii, inspectia tehnica periodica reprezinta o piesa vitala si, deseori necesara, a intregului puzzle. Pe langa faptul ca orice sofer isi verifica masina zi de zi cand urca la volan, face verificari temeinice inainte de a pleca in orice calatorie lunga, el mai are de efectuat si inspectia periodica ce este necesara la fiecare doi ani, un an sau sase luni, in functie de scopul pentru care este folosita masina.

Ideea este ca cele trei tipuri de verificari sunt conectate intre ele. In lipsa ingrijirii de rutina, o masina nu va reusi sa treaca de inspectia tehnica programata la fiecare doi ani. Doi ani in care nu se intervine deloc asupra unei masini pot avea un efect nedorit si chiar dezastruos.

Daca tot e iarna, merita amintite cateva lucruri pe care le puteti face pentru a imbunatati functionarea masinii in acest sezon! In primul rand, achizitionati anvelope de iarna pe care sa le montati, indiferent daca ramaneti in oras sau plecati la drum lung. Acestea va pot proteja de alunecare, de derapaje si alte probleme puse de gheata si zapada de pe carosabil.

Diminetile sunt friguroase si puteti simti asta imediat ce iesiti din casa. Chiar daca tineti masina in garaj, inainte de a porni la drum, lasati-o pornita cateva minute pentru ca toate lichidele din sistem sa fie puse in miscare, sa se fluidizeze si sa ajunga eficient in fiecare zona pe care o deservesc. In acest fel se incalzeste si interiorul masinii suficient de mult cat sa nu va inghete mainile pe volan si schimbator.

Verificati bateria in mod periodic. Temperaturile scazute o pot afecta, iar eficienta nu va mai fi la fel de mare. Daca locuiti intr-o zona foarte rece, cu vant puternic si temperaturi foarte scazute, poate ar fi o idee buna sa deconectati bateria si sa o depozitati intr-un loc cald. Este o responsabilitate in plus, insa daca numai asa va puteti asigura ca va porni masina, atunci merita sa incercati.

ITP ieftin in Bucuresti | alfaitp.ro

ITP ieftin in Bucuresti

In ceea ce priveste aspectele mecanice de functionare a vehiculului, va puteti adresa unui mecanic. Tot acesta va poate indruma cum sa pregatiti masina cat mai bine pentru urmatoarea inspectie tehnica, daca data acesteia se apropie. Daca inca nu ati gasit un ITP ieftin in Bucuresti, ati putea incerca la Alfa ITP. Acesta este un ITP in Militari, loc in care va puteti programa din timp pentru a va asigura ca nu ratati momentul. Accesai Alfaitp.ro si cititi detaliile existente sau solicitati informatii suplimentare!