Sabotii medicali – combinatie de confort si functionalitate

In oferta magazinului online MediFashion.ro se gaseste o gama larga de saboti medicali in diverse culori si modele

saboti medicali

Sabotii medicali sunt un tip de incaltaminte care nu trebuie sa lipseasca din garderoba personalului medical, iar motivele sunt numeroase. Pentru ca activitatea medicilor si a asistentelor implica o munca solicitanta si stat in picioare ore in sir, acestia au nevoie de imbracaminte si incaltaminte confortabila, care sa le asigure confort pe parcursul intregii zile.

Calitatea sabotilor medicali este definitorie in simplificarea sarcinilor de la locul de munca si contribuie la mentinerea sanatatii picioarelor.

Sabotii ofera o buna sustinere si impiedica aparitia durerilor de picioare

Talpa sabotilor asigura o sustinere sporita picioarelor si diminueaza socul din timpul mersului. Persoanele care petrec multe ore stand in picioare si care nu poarta incaltaminte corespunzatoare care sa le ofere suport, se vor confrunta cu dureri de picioare.

Daca durerile exista deja, acesti saboti nu vor amplifica disconfortul, ci mai degraba vor reduce senzatia neplacuta resimtita in timpul mersului.

Cadrele medicale se deplaseaza rapid dintr-un salon intr-altul sau dintr-o sectie intr-alta, motiv pentru care au nevoie de incaltaminte care sa le asigure o deplasare confortabila si care sa nu le oboseasca picioarele.

Talpile stau asezate intr-o pozitie fixa si muschii nu mai sunt la fel de solicitati ca in cazul altor tipuri de incaltaminte. In oferta magazinului online MediFashion.ro se gaseste o gama larga de saboti medicali in diverse culori si modele, ideali pentru cei care petrec mult timp in picioare si vor sa evite aparitia durerilor.

Bonete chirurgicale | Saboti medicali | MediFashion.ro

Talpa este antiaderenta iar materialul sabotilor permite pielii sa respire

Tinand cont de suprafetele alunecoase din spitale sau cabinete medicale, persoanele care lucreaza acolo au nevoie de incaltaminte cu talpa antiaderenta pentru a evita accidentele. Cu ajutorul acestor saboti, medicii si asistentele se pot deplasa relaxati, fara teama ca vor aluneca pe suprafetele umede.

Pe langa usurinta in miscare, acesti saboti lasa pielea sa respire si o protejeaza impotriva transpiratiei excesive. Piciorul sta fix, dar nu este strans si sufocat. Circulatia sangelui este imbunatatita si picioarele stau intr-o pozitie corecta pe durata intregii zile.

Alte echipamente care asigura cadrelor medicale confort si libertate de miscare sunt uniformele medicale si bonetele chirurgicale, toate aceste oferind o protectie sporita pentru sanatate