Top 3 elemente pe care trebuie sa le stii despre zinc!

zinc

Zincul este unul dintre elementele esentiale tuturor formelor de viata, fiind extrem de important pentru sanatatea oamenilor. Mai mult, cei care se confrunta cu probleme de potenta trebuie sa acorde o atentie deosebita consumului de zinc, intrucat astfel isi pot rezolva deficientele si isi pot redobandi implinirea pe plan sexual, dar si emotional. Barbatii au acum posibilitatea de a se bucura astfel din nou de satisfactie cand vine vorba despre relatiile intime pe care le intretin cu partenerele lor!

  • Unde se regaseste zincul in mod natural?

Pentru inceput, foarte important de mentionat este faptul ca zincul se regaseste in mod natural in organismul uman. De exemplu, un adult are, in general un continut total de 2-3 grame de zinc. Din aceasta cantitate, aproximativ 60% se regaseste in muschii scheletici, iar circa 30% in oase. Mai mult, 5% din cantitatea zincului se afla in ficat, iar in piele si sange doar 1%. Intrucat este un constituent esential al complexelor enzimatice si metalo-enzimatice, acest element joaca un rol esential in metabolismul celular.

  • In ce alimente se gaseste zincul in mod natural?

Un alt aspect de care e bine ca oamenii sa stie este acela ca zincul exista in extrem de multe tipuri de produse alimentare. In acest sens, trebuie amintite crustaceele, carnea de vaca, dar si alte tipuri de carne rosie. In acelasi timp, nucile si legumele sunt considerate a fi surse vegetale extrem de bune.

Broccoli, sfecla rosie, cartofii, sparanghelul, morcovii, varza de Bruxelles, salata verde, dar si spanacul si rosiile sunt bogate in zinc si trebuie consumate cat de frecvent posibil, intrucat ajuta la imbunatatirea sanatatii.

  • Zincul determina cresterea energiei fizice

Nu in ultimul rand, barbatii trebuie sa stie ca imediat dupa inceperea unei cure cu zinc, ei incep sa simta cum nivelul lor de energie fizica sporeste. Aceste lucru este eficient mai ales pentru persoanele care isi doresc sa-si modifice stilul de viata si sa faca miscare cat mai mult.

Modul in care barbatii se vad in oglinda, dar si felul in care se simt conteaza extrem de mult in privinta vietii sexuale pe care o au. Atunci cand oamenii sunt multumiti de propriul fizic, interactiunile sexuale devin intense si interesante.