Utilitatea si functionalitatea caloriferelor din aluminiu

eCalorifere.ro este un site care ofera produse la calitate la preturi accesibile

calorifere din otel

Sistemele de incalzire pentru locuinta au cunoscut modificari de-a lungul timpului pentru a putea oferi un plus de confort. De la celebrele sobe si pana la radiatoare sau centrale electrice, tranzitia s-a facut treptat astfel incat sa acomodeze necesitatile fiecarei familii. In ultimii ani, beneficiile oferite de caloriferele din aluminiu au cantarit destul de mult in momentul luarii unor decizii.

Ce sunt caloriferele din aluminiu?

Caloriferele sunt parti componente ale sistemului de incalzire, fara de care nu se poate realiza incalzirea propriu zisa a locuintei. Pentru o atmosfera cat mai placut, fiecare incapere ar trebui prevazuta cu un astfel de calorifer. Chiar si baile trebuie sa aiba incorporate un astfel de element pentru ca locatarii sa se poate bucura de un dus relaxant.

Materialul din care caloriferele sunt realizate este extrem de important nu doar pentru durata de viata a produsului propriu – zis, cat si pentru randamentul oferit. Modelele din aluminiu au inceput sa castige tot mai mult teren comparativ cu caloriferele din otel beneficiile oferite fiind multiple.

In primul rand, sunt mult mai usoare si se monteaza rapid. In plus, au o durabilitate mult mai mare, de pana la 20 de ani. Chiar si pretul de achizitie este mult mai mic pentru genul acesta de modele.

Cum se alege cel mai bun model?

Pentru a lua cea mai buna decizie, clientii trebuie sa aiba in vedere cate aspecte importante:

  • Dimensiunea trebuie sa fie aleasa in functie de spatiu fiecarei incaperi, in parte. In vreme ce pentru dormitoare sau living se poate opta pentru un calorifer mai mare, baile sau bucatariile sunt destul mici si nu necesita montarea prea multor elementi;

Calorifere din otel | Calorifere din aluminiu | eCalorifere.ro

calorifere din aluminiu

  • Puterea termica este un alt criteriu ce trebuie urmarit pentru obtinerea unei temperaturi placute chiar si atunci cand temperaturile de afara sunt cu mult sub 0 grade. Pentru a face fata gerului naprasnic, caloriferele trebuie sa aiba o putere termina suficient de mare astfel incat sa incalzeasca interiorul locuintei.
  • Firma producatoare ofera o garantie in.

www.ecalorifere.ro este un site care ofera produse la calitate la preturi accesibile. Comenzile se pot face fie telefonic, fie direct la showroom-ul situat pe Soseaua Mihai Bravu, din capitala.