3 motive pentru care sa alegi implantul dentar pentru refacerea zambetului

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul PlazaDent.ro

clinica dentara din Bucuresti

Dintii cariati sau strambi, dar mai ales lipsa acestora, sunt motive care ii pot afecta foarte mult pe cei care se confrunta cu acestea. De la starea generala de sanatate, la stima de sine si chiar starea psihica, toate au de suferit in urma unei danturi inestetice si bolnave.

De aceea, exista foarte multe motive pentru care nu ar trebui sa se omita consultatiile stomatologice regulate si, mai ales, urmarea tratamentelor recomandate de medicii stomatologi. Unul dintre cele mai populare tratamente pentru infrumusetarea zambetului este implantul dentar, care are rolul de a inlocui dintii lipsa, oricat de multi ar fi acestia.

Drept urmare, cei care doresc sa beneficieze de unul dintre cele mai moderne tratamente cu implant dentar din Bucuresti pot merge la clinica stomatologica din sectorul 6, Plaza Dent.

Aici, echipa medicala va oferi cele mai potrivite solutii si sfaturi, iar printre motivele pentru care recomanda implantul dentar ca solutie pentru restaurarea danturii sunt urmatoarele:

  • Implantul dentar este foarte asemanator cu dintele natural

Implantul dentar este format dintr-o radacina artificiala, realizata dintr-un material compatibil cu organismul uman, bont protetic si coroana dentara.

Implant dentar din Bucuresti | Clinica dentara din Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar din Bucuresti

Tocmai datorita acestei componente, implantul dentar seamana foarte mult cu dintele natural, atat in ceea ce priveste aspectul, dar mai ales in ceea ce priveste functiile pe care le indeplineste.

  • Are o durata de viata indelungata

Desi in cadrul clincii PlazaDent.ro pot fi efectuate diferite tratamente protetice pentru restaurarea danturii, cum ar fi puntile sau protezele dentare, implantul dentar este considerat unul dintre cele mai bune astfel de tratamente.

Asta deoarece pacientul se va obsinui rapid cu el si are o durata de viata indelungata, de la 7-8 ani pana la 15-20 de ani sau chiar intreaga viata, in functie de cum sunt ingrijite.

  • Este un tratament eficient si nedureros

Inserarea implantului dentar se face printr-o interventie chirurgicala minim invaziva. Cum aceasta clinica dentara din Bucuresti foloseste aparatura medicala ultraperformanta, eficienta tratamentului este foarte mare. In plus, pacientii nu vor resimti nicio durere in timpul interventiei, care se face sub anestezie locala.

Implantul dentar este probabil cea mai buna solutie de tratament pentru restaurarea danturii.