Anticariatul Printre Carti cumpara carti vechi si noi. Contribuie si tu!

Cum se realizeaza achizitia cartilor de catre anticariatul din Bucuresti Printre Carti?

Anticariat din Bucuresti, cumpar carti, Anticariat Bucuresti, Anticariat Online, Anticariat Carti, Carti vechi de vanzare

Anticariatul din Bucuresti Printre Carti, precum si pagina oficiala a librariei online, comercializeaza carti in editii vechi si noi, exemplare unice sau editie limitata, volume intregi de carti, reviste, romane sau nuvele la preturi excelente.

Exista categorii de carti pentru orice bibliofil, iar in sectia „Diverse” se regasesc carti de bucate, despre moda, despre sport sau jocuri, chiar si carti practice cu proiecte „Do It Yourself” pentru casa si gradina ta. Reducerile sunt la ordinea zilei, mereu existand promotii si oferte in curs de desfasurare, iar transportul la achizitii mai mari de 189 de lei este gratuit.

Insa site-ul nu se adreseaza numai celor ce doresc sa achizitoneze carti, ci puteti, de asemenea, sa vindeti carti din propria biblioteca: orice carte, apartinand oricarui gen literar, publicata in orice an. Prin acest proiect, cei de la PrintreCarti.ro incurajeaza dragostea fata de carti si respectul fata de munca depusa de catre autorii acestora.

Conform politicii practicate de catre reprezentantii Anticaritatului, exista o serie de conditii care trebuie indeplinite pentru vanzarea cartilor vechi de catre oameni din Bucuresti si din judetele anexe.

Care sunt acestea?

Cartile trebuie sa se afle intr-o stare buna, ceea ce inseamna ca nu sunt acceptate carti cu coperte sau file uzate, rupte sau pagini lipsa.

Cartile nu trebuie sa prezinte urme de carioci, pix, pete sau alte urme.

Important! Nu exista o cantitate minima sau maxima de volume care pot fi achizitonate de Anticariatul Printre Carti.

Anticariat din Bucuresti | PrintreCarti.ro

Anticariat din Bucuresti

Cum se realizeaza achizitia cartilor de catre anticariatul din Bucuresti Printre Carti?

Reprezentantii anticariatului se deplaseaza la domiciliul vanzatorului. Totodata, programul de lucru este unul flexibil, astfel incat sa se muleze pe programul potentialilor vanzatori. Asadar, vanzarile pot fi efectuate si in weekend sau seara, dupa programul zilnic al vanzatorului.

Cartile nu trebuie sa apartina neaparat unor editii vechi, ci pot fi si carti noi pe care le-ai citit deja si vrei sa faci loc pentru altele in biblioteca, demarand, astfel, o buna circulatie a culturii si a educatiei.

Detaliile de contact ale sediului PrintreCarti pot fi gasite pe site-ul https://www.printrecarti.ro.