Servicii de curatare tapiterie auto cu aburi

Serviciile asigurate de profesionistii CuratamPeLoc.ro in curatare a interiorului autoturismelor folosesc abur si sunt foarte avantajoase din toate punctele de vedere

Unul din cele mai importante aspecte ale pastrarii interiorului autoturismului intr-un mod cat mai ordonat si curat este apelarea la serviciile de curatare tapiterie auto din Bucuresti. Aparatele cu aburi si tehnologia moderna utilizata la curatarea tapiteriei auto promit nu numai restaurarea acesteia la conditiile in care se afla autoturismul la iesirea din fabrica, ci si reimprospatarea atmosferei.

Ce presupune tehnologia de curatare tapiterie auto cu aburi?

Serviciile asigurate de profesionistii CuratamPeLoc.ro in curatare a interiorului autoturismelor folosesc abur si sunt foarte avantajoase din toate punctele de vedere. Aburii pot indeparta bacteriile, fungii si mucegaiul, precum si praful in intregime. Cu un singur jet de abur emis cu presiune se elimina orice urma de murdarie.

De asemenea, un aspect important pe care trebuie sa il cunoasca potentialii clienti ai unei astfel de companii este acela ca aburul nu afecteaza suprafetele cu care vine in contact, doar le curata.

Mirosul de tutun dispare gratie serviciilor de curatare a tapiteriei masinii

Pentru ca nu toti conducatorii auto se pot abtine sa nu aprinda o tigara la volan, serviciile de curatare tapiterie si de detailing auto in Bucuresti sunt menite sa patrunda atat de adanc in tesatura, incat sa indeparteze mirosurile neplacute, chiar si mirosul de tutun, pe care detergentul obisnuit si aspiratorul normal nu reusesc sa il indeparteze.

Detailing auto in Bucuresti | Curatare tapiterie auto din Bucuresti | CuratamPeLoc.ro

curatare tapiterie auto din Bucuresti

Care este procedura de curatare?

Procedura de curatare a tapiteriei unei masini este simpla si nu dureaza mult. Tapiteria este curatata in urma depozitarii tuturor obiectelor personale intr-un recipient. Cu ajutorul aparaturii moderne, se curata complet tapiteria si dupa numai cateva zeci de minute, utilizatorii pot porni la drum fara a se teme ca isi vor uda hainele.

In cazul in care clientii opteaza pentru detailing auto, atunci procedura dureaza mai mult, pretul este mai ridicat, insa toate accesoriile din interiorul masinii sunt spalate si curatate in mod eficient. Procedura se incheie cu spalarea geamurilor, a plafonului masinii, dar si a podelei si cu aplicarea tratamentelor de protectie pentru toate suprafetele din piele sau din cauciuc de interior. Curatarea interiorului masinii nu este doar un trend, ci ofera avantaje din punct de vedere estetic si functional.