Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre inchirieri auto

Primul pas pe care indivizii trebuie sa il faca spre a obtine masina dorita este acela de a studia flota auto disponibila. In acest sens, site-ul Craiovarentacar.ro le sta in permanenta la dispozitie.

Persoanele care sunt interesate de serviciul de inchirieri auto in Craiova trebuie sa fie foarte bine informate inainte de a apela la aceasta metoda moderna si eficienta de transport. Este vorba despre o optiune pe care o au la dispozitie conducatorii auto care fie nu dispun de o masina personala, fie au autoturismul in service si cauta cea mai eficienta alternativa pe care o au la dispozitie. In acest articol, soferii pot afla care sunt principalele lucruri pe care trebuie sa le aiba in vedere, inainte de a incheia un contract de inchiriere.

Flota auto

Primul pas pe care indivizii trebuie sa il faca spre a obtine masina dorita este acela de a studia flota auto disponibila. In acest sens, site-ul Craiovarentacar.ro le sta in permanenta la dispozitie. Este vorba despre locul in care indivizii pot descoperi toate variantele pe care le au la dispozitie, astfel incat sa poata alege autoturismul potrivit.

Rezervari

In ceea ce priveste rezervarile, ele se pot face foarte usor atat online, pe pagina anterior mentionata, cat si telefonic. De exemplu, conducatorii auto isi pot alege autoturismul ideal direct de pe site, prin selectarea modelului pe care si-l doresc, dar si prin alegerea perioadei in care ar urma sa aiba nevoie de el. Soferii pot face acest lucru atunci cand sunt acasa, in confortul propriului camin, dar si intr-o pauza, la serviciu.

Acte necesare pentru inchirieri auto in Craiova

Un alt aspect de care soferii trebuie sa fie constienti este ca pentru a se bucura de serviciul de inchirieri auto in Craiova trebuie sa puna la dispozitia companiei 2 documente extrem de importante. Este vorba despre buletin sau pasaport, dar si despre permisul de conducere. In prima faza, copii sau fotografii ale acestor documente trebuie trimise online reprezentantilor firmei, urmand ca in momentul ridicarii masinii, indivizii sa aiba asupra lor actele in original.

Inchirieri auto in Craiova | Craiovarentacar.ro

inchirieri auto in Craiova

Calatorii in afara tarii

Persoanele care isi doresc sa calatoreasca si in afara Romaniei cu masinile inchiriate au posibilitatea de a face acest lucru, insa trebuie sa notifice compania de inchirieri in prealabil. In acest fel, cei care se ocupa de serviciul de inchirieri se pot ocupa de realizarea procurei de care conducatorii auto vor avea nevoie!

Pe langa toate cele mentionate anterior, soferii mai trebuie sa stie ca pot extinde perioada de inchiriere, daca au nevoie de autoturismul in cauza mai mult timp. Esential este, insa ca ei sa anunte firma cu care colaboreaza, urmand ca mai apoi, reprezentantii ei sa intocmeasca un act aditional cu noile conditii.