Ghidul antreprenorilor care doresc sa beneficieze de servicii rent a car pe termen lung

Fie ca este vorba de persoane fizice autorizate, antreprenori sau manageri, serviciile de inchirieri auto pe termen lung asigurate de reprezentanti Inchirieri-masini.ro sunt de buna calitate si se potrivesc cerintelor lor.

In prezent, din ce in ce mai multi antreprenori iau in calcul serviciile de tip rent a car Bucuresti pe termen lung pentru a le oferi angajatilor masini de serviciu ca si parte a pachetului salarial cu care sa se poata deplasa la furnizori, clienti sau colaboratori, sa poata incheia mult mai usor contracte si sa livreze produse sau documente.

Fie ca este vorba de persoane fizice autorizate, antreprenori sau manageri, serviciile de inchirieri auto pe termen lung asigurate de reprezentanti https://inchirieri-masini.ro sunt de buna calitate si se potrivesc cerintelor lor.

Ce reprezinta serviciile rent a car Bucuresti pe termen lung si de ce sunt potrivite clientilor persoane juridice?

Inchirierea unei masini pe termen lung este de regula un serviciu creat pentru business-uri, care ii poate ajuta pe acestia sa investeasca in autoturisme noi, insa fara a face imprumuturi, fara a investi foarte multi bani, fara a fi nevoiti sa plateasca si sa tina evidenta asigurarilor auto RCA, CASCO, taxelor de drum, inspectiilor tehnice periodice sau schimbarii de cauciucuri.

Inchirierea unei masini pe perioada lunga este o solutie ingenioasa care elimina stresul dobanzilor sau al inchirierii pe ultima suta de metri.

Serviciul de inchirieri auto ieftine pe termen lung are rolul de a reduce costurile calatoriilor de afaceri si deplasarilor zilnice in interes de serviciu. Este important ca potentialii clienti sa stabileasca de la bun inceput perioada de inchiriere, inca de la semnarea contractului, acest lucru influentand costul ratelor lunare. Cu cat perioada de timp pentru care este inchiriat autoturismul este mai mare, cu atat plata lunara va fi mai mica.

Inchirieri auto ieftine | Rent a car Bucuresti | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri auto ieftine

In alta ordine de idei, este foarte important ca antreprenorii sa inteleaga perfect conceptul de inchiriere versus conceptul de leasing, ce implica rata lunara la leasing, ce cheltuieli sunt pe langa aceasta rata lunara, iar lista poate continua. Leasingul operational este o solutie ideala pentru cei care doresc sa inchirieze in scop profesional un autoturism pe termen lung, fara posibilitatea achizitionarii.

Clientii persoane juridice, tineri antreprenori sau antreprenori cu multi ani de experienta, pot sa aleaga aceasta varianta pentru angajatii lor si din prisma faptului ca exista intotdeauna cineva care se ocupa de toate cele necesare masinii, fara a fi nevoie de cheltuieli suplimentare din fondurile firmei pentru schimbarea cauciucurilor, pentru mici reparatii sau pentru plata asigurarilor.