Cum sa obtii bani repede pentru a-ti cumpara carti noi pentru biblioteca ta

Metoda ,,Cumpar carti in regim anticariat” este una avantajoasa atat pentru persoanele care isi vand cartile, cat si pentru anticariatul care isi doreste sa contureze un punte intre iubitorii de lectura!

cumpar carti din toate domeniile

Anticariatul www.anticariat-carti.com a pus bazele unui trend care atrage din ce in ce mai multi oameni , acestia cumparand carti din toate domeniile. Mai exact, persoanele care au acasa biblioteci generoase, pline de titluri de interesante, pe care le-au citit deja pot alege sa le vanda, contra unor sume care se stabilesc in urma unei evaluari corect. Astfel, adultii care decid sa vanda pot obtine bani frumosi, iar reprezentantii anticariatului isi contureaza stocul disponibil pentru alte persoane pentru care lectura este o reala placere.

Programarea se poate face telefonic

Persoanele dispuse sa vand carti trebuie, intai de toate sa apeleze numarul de telefon afisat pe site-ul mai sus mentionat, astfel incat reprezentantii anticariatului sa stie daca trebuie sa se deplaseze la domiciliul clientilor sau daca acestia urmeaza sa vina la anticariat. Bine de stiut este faptul ca atunci cand pasionatii de lectura sunt dispusi sa vanda peste 100 de carti, cei de la anticariat se pot deplasa acasa la ei, atata timp cat au domiciliul in Bucuresti sau in imprejurimi.

Se cumpara carti din orice domeniu

Anticariatul localizat din punct de vedere fizic in zona Tineretului din Bucuresti este in permanenta in cautarea unor titluri din toate domeniile: literatura, stiinte exacte, ezoterism, sport, belestristica, albume sau chiar enciclopedii. Dispunand de o gama larga de carti, reprezentantii anticariatului se pot adresa unui public vast, care nu este interesat doar de o nisa anume, ci de subiecte din numeroase domenii.

Toate cartile sunt evaluate inainte de vanzare

Pentru ca schimbul sa fie unul corect intre persoanele care au carti pe care vor sa le vanda si cei care le cumpara, fiecare carte este evaluata in parte. Titlurile sunt atent studiate. Aspectul, culoarea foilor, copertile: toate acestea sunt elemente luate in considerare. Mai apoi, preturile sunt negociate cu grija, iar plata se face pe loc.

Cartile pot fi vechi sau noi

O conditie foarte importanta pentru ca reprezentantii anticariatului sa accepte sa cumpere carti este ca acestea sa fie intr-o stare buna. Altfel, cartile pot fi atat vechi, cat si noi. Cu siguranta exista pasionati de titluri vechi, care nu se mai publica, dar si iubitori de literatura moderna, care prefera cartile mai noi, publicate de principalele edituri din Romania sau din strainatate.

Cumpar carti in regim anticariat | www.anticariat-carti.com

cumpar carti in regim anticariat

Metoda ,,Cumpar carti in regim anticariat” este una avantajoasa atat pentru persoanele care isi vand cartile, cat si pentru anticariatul care isi doreste sa contureze un punte intre iubitorii de lectura!