Fotolii rulante si alte dispozitive medicale recomandate pentru reabilitare

Site-ul Med-Tehnica.ro cuprinde in oferta sa de dispozitive pentru reabilitare aceste produse, precum si altele asemenea, care pot fi comandate online la preturi foarte accesibile.

Utilizarea de fotolii rulante are loc in fiecare zi in clinicile medicale. Acest lucru se intampla fie in cazul unei persoane cu dizabilitati locomotorii, fie pentru ca unui pacient i se recomanda sa nu depuna nici cea mai mica forma de efort fizic.

Indiferent daca sunt utilizate in institutiile medicale sau acasa, fotoliile rulante pot fi comandate online, pentru a beneficia de cele mai bune preturi si calitate ireprosabila. Se recomanda alegerea unui fotoliu rulant pliabil, avand in vedere ca este mult mai practic si simplu de depozitat.

2 tipuri de fotolii rulante recomandate persoanelor imobilizate temporar sau permanent pe care le gasiti la Med Tehnica

1. Scaun cu rotile, pliabil, negru – KY809F

Unul dintre cele mai vandute fotolii din magazinul online Med-Tehnica.ro este modelul KY809F-46 care ofera libertate de miscare persoanelor ce sufera de dizabilitati. Este usor de manevrat atat in mediul exterior, cat si interior, ofera stabilitate si confort.

Scaunul este confectionat din otel inoxidabil in ceea ce priveste cadrul si din material textil in zona spatarului si a sezutului. Cotierele sunt fixe, iar suportul pentru picioare din aluminiu este detasabil. Durabilitatea rotilor se explica multumita invelisului din cauciuc-silicon.

Fotoliul rulant poate sustine pana la 110kg si nu se recomanda depasirea greutatii maxime admise.

2. Fotoliu rulant pliabil Plus, Moretti, CP300-55

Un alt tip de fotoliu este modelul CP300-55, cu cadru din otel si un buzunar special destinat documentelor pe spatar, partea din spate. Este un scaun recomandat in special persoanelor care se confrunta cu obezitatea, avand in vedere greutatea maxima suportata de 200kg si sezutul extralarg.

Alte dispozitive de reabilitare recomandate de catre medici

Printre cel mai frecvent utilizate dispozitive de reabilitare se numara ortezele. Acestea reprezinta un tratament de recuperare pentru persoanele care au suferit un accident sau o interventie chirurgicala:

  • orteze coloana: corsete, lombare, cervicale, toracice si sacroiliace;

  • orteze membru inferior: orteza sold, genunchi, pedologie, glezna;

  • orteze membru superior: orteza mana, cot, deget, umar;

  • orteze pentru copii: sacroiliaca, toracolombarosacrala, membre inferioare/ superioare;

  • proteza de san.

Fotolii rulante | orteza mana | Med-Tehnica.ro

fotolii rulante

Site-ul Med-Tehnica.ro cuprinde in oferta sa de dispozitive pentru reabilitare aceste produse, precum si altele asemenea, care pot fi comandate online la preturi foarte accesibile. Sunt dispozitive indispensabile pentru persoanele care se confrunta cu afectiuni locomotorii si trebuie procurate cu acordul medicului specialist.