Reprezentantii unei companii de tractari masini va ajuta cu sfaturi pretioase!

Autoturismele vin echipate cu mai multe tipuri de senzori, iar aceste componente pot determina necesitatea apelarii la serviciile de tractari masini din Bucuresti cu adresa virtuala la AloTractari.ro aca nu sunt corect intretinute sau daca defectiunile nu sunt remediate

tractari masini din Bucuresti

Autoturismele vin echipate cu mai multe tipuri de senzori, iar aceste componente pot determina necesitatea apelarii la serviciile de tractari masini din Bucuresti cu adresa virtuala la AloTractari.ro aca nu sunt corect intretinute sau daca defectiunile nu sunt remediate. Surprinzator, micii senzori ai autoturismelor pot cauza mari probleme si defectiuni ale autoturismelor.

Defectiuni ale senzorilor de viteza si necesitatea chemarii specialistilor in tractari masini

Senzorii de viteza au unui vehicul sunt de doua feluri: de turatie a motorului si de viteza a transmisiei. Cei din urma detecteaza numarul de rotatii pe minut pe care il face arborele cotit al motorului in timp real, in timp ce senzorii de viteza detecteaza cat de repede se deplaseaza autoturismul.

Senzorii de viteza comunica in mod constant cu unitatea de comanda a motorului si daca se defecteaza, dau urmatoarele semne:

  • Functionarea anormala a pilotului automat;
  • Aprinderea martorului check engine in bord;
  • Intervale lungi de schimbare a treptelor de viteza;
  • Dificultati la schimbarea vitezelor.

Senzorii de turatie ai masinii defecti

Atunci cand vine vorba despre senzorii de viteza de a roti, o simpla eroare ce pare minora se poate transforma intr-un risc major pe sosea. Daca senzorul de turatie al masinii se defecteaza, va fi necesara interventia specialistilor in tractari auto pentru a duce autoturismul in cel mai apropiat service unde problema sa fie remediata.

Tractari auto | Tractari masini din Bucuresti | AloTractari.ro

tractari auto

Concret, daca senzorul de viteza nu functioneaza, nu va mai trimite nicio informatie la calculatorul de bord atunci cand apare o problema, iar sistemul ABS nu va mai actiona. Urmarea acestei defectiuni este pierderea controlului vehiculului si risc ridicat de accident.

Asadar, proprietarii autoturismelor trebuie sa acorde o atentie deosebita semnelor pe care le ofera senzorii autoturismelor pentru a preintampina situatiile neplacute.