Idei inedite pentru a imbraca o canapea extensibila cu 2 locuri

Husele pentru canapele au rolul de a proteja o perioada indelungata obiectele de mobilier din oferta CasaEduard.ro, dar si de a oferi un aspect inedit incaperii

canapea la comanda

Aproape ca nu exista o locuinta fara o canapea extensibila cu 2 locuri sau fixa confortabila, de cele mai multe ori amplasata in living si folosita in mod intens si frecvent de catre membrii familiei si de oaspeti.

Pentru toti cei care au in casa un asemenea obiect de mobilier, care, datorita trecerii timpului si gradului de uzura ridicat, este usor uzat, patat sau decolorat, exista doua variante: reconditionarea canapelei sau curatarea acesteia cu ajutorul unei echipe specializate sau acoperirea ei pentru o perioada de timp cu o patura sau o husa in mod ingenios.

Metode simple de a imbraca o canapea

Indiferent de materialul cu care este acoperita canapeaua, ca este piele, material textil sau stofa, cea mai simpla metoda de a o imbraca si de a ascunde aspectul uzat, zonele roase sau decolorate este folosind o patura dintr-un material de calitate, care sa nu alunece si sa reziste bine in timp, dar si sa se armonizeze placut cu designul incaperii.

Paturile din bumbac, fleece sau catifea sunt recomandate pentru a acoperi canapelele. Daca este vorba despre o canapea la comanda, o canapea de piele, desigur ca aspectul acestora trebuie pastrat, reinnoit si reconditionat.

In cazul in care se acopera, totusi, canapeaua cu o patura, se vor evita materialele alunecoase precum matasea sau satinul care, desi dau impresia de racoare vara, sunt extrem de inconfortabile. De asemenea, patura nu trebuie sa fie nici foarte mare, nici foarte mica, sa se incadreze perfect intre manere si sa se poate fixa perfect in spatiile de pe marginea sezutului.

Canapea la comanda | Canapea extensibila cu 2 locuri | CasaEduard.ro

canapea extensibila cu 2 locuri

Huse pentru canapele – varianta eleganta de a imbraca o canapea

O varianta mai eleganta de a imbraca o canapea este husa special creata pentru acest obiect de mobilier, care poate fi tricotata sau din materiale mai pretentioase, cu sau fara cusaturi. Husele pentru canapele au rolul de a proteja o perioada indelungata obiectele de mobilier din oferta CasaEduard.ro, dar si de a oferi un aspect inedit incaperii.

Pentru ca pana si cele mai bune canapele se uzeaza in timp si cele mai noi modele au nevoie de protectie, acoperirea lor nu este un moft sau un obicei pastrat din generatie in generatie, ci o necesitate.