Sfaturi utile pentru alegerea tortului de nunta

Daca vreti sa faceti parte din categoria mirilor multumiti de tortul nuntii, accesati etorturi.ro si alegeti sa dati comanda de torturi online.

torturi de nunta

Tortul de nunta este una dintre cele mai importante lucruri de facut din lista mirilor care incearca sa organizeze cel mai frumos si important eveniment din viata lor. Sfaturile venite din partea apropiatilor ar putea fi de folos, insa echipa eTorturi.ro a conceput un ghid care sa indrume viitorii miri catre obtinerea de torturi de nunta perfecte. De la bugetare la alegerea aromei, acest ghid va fi extrem de util intr-o perioada dificila, incarcata si stresanta a vietii!

Fiecare cuplu are un anumit stil care dicteaza tonul nuntii. Tortul ar trebui ales abia dupa ce ati conturat ceea ce va doriti, dupa ce ati ales locatia, stabilit culorile, ales florile si alte elemente de decor. Cand vreti sa comandati un tort pentru nunta, nu este necesar sa aveti o schita, ci sa transmiteti doar elementele cheie ale decorului, iar specialistii eTorturi.ro vor sti cum sa le imbine astfel incat sa rezulte un tort cu design potrivit evenimentului.

Bugetul este foarte important in orice decizie! Poate chiar decisiv in unele cazuri, motiv pentru care ar trebui sa stabiliti un buget pentru tort. De obicei preturile pentru torturi sunt pe kilogram, iar costul poate varia in functie de blat, crema, fructe, ciocolata, decor si multe alte detalii. Atunci cand aveti un buget stabilit va va fi mult mai usor sa stiti pana unde puteti merge.

Un tort nu ar trebui sa fie mai mare decat trebuie, ci numarul kilogramelor ar trebui stabilit in functie de numarul invitatilor! Daca aveti confirmarile persoanelor care vor veni la nunta, veti sti si cate kilograme de tort vor fi necesare. In general, 100 de grame de tort pentru o persoana sunt suficiente. In functie de numarul de persoane confirmate la care se adauga 500-1000 de grame in plus, rezulta si cantitatea de tort. Nu va faceti griji, specialistii in domeniu stiu exact cum sa realizeze acest lucru.

Nunta este un eveniment personal si acesta este motivul pentru care ar trebui sa alegeti aroma pe care o doriti dumneavoastra, nu cea pe care credeti ca o va prefera lumea. Pe langa faptul ca este o opera de arta, tortul ar trebui sa aiba gust uimitor. Ideal ar fi sa luati parte la o degustare, iar la eTorturi.ro acest lucru este posibil. Nu va fie teama sa renuntati la vanilie si ciocolata!

Torturi online | etorturi.ro

torturi online

Cu sfaturi atat de practice, este clar ca veti reusi sa faceti cele mai bune alegeri. Daca vreti sa faceti parte din categoria mirilor multumiti de tortul nuntii, accesati etorturi.ro si alegeti sa dati comanda de torturi online. eTorturi.ro este partener de incredere in astfel de evenimente, iar dumneavoastra meritati toata increderea din lume!