Unde poti beneficia de un detartraj impecabil in Bucuresti

Detartrajul este o procedura stomatologica prin care medicul indeparteaza tartrul de pe suprafetele dentare si interdentare folosind un aparat special.

Multi oameni se intreaba unde pot beneficia de un detartraj in sector 2, care sa fie bine realizat, fara durere si disconfort. Raspunsul este cat se poate de clar: la clinica Elveto Dent.

Detartraj manual sau cu ultrasunete

Detartrajul se efectueaza in doua moduri:

 • manual – folosindu-se instrumente speciale pentru aceasta procedura;
 • cu ultrasunete – folosindu-se instrumente (ansa) care vibreaza la viteze mari si sunt racite cu apa, astfel incat sa nu provoace leziuni la nivelul dintilor.

Procedura nu afecteaza smaltul si nici nu provoaca durere sau sensibilitate dentara. Avantajele detartrajului sunt foarte importante pentru sanatatea cavitatii bucale: eliminarea riscului de aparitie a cariilor si a bolilor parodontale, eliminarea coloratiilor dentare inestetice, prevenirea sangerarilor gingivale.

Detartrajul se efectuează o dată la 6 luni și atât supra cât și sub gingival si are rezultate foarte bune in tratamentul gingivitelor si al parodontozei. Procedura nu este indicata pacientilor cu boli contagioase, cu pace maker sau copiilor mici.

Preventia este mai ieftina si mai confortabila decat tratarea!

Tartrul este o placa bacteriana alcatuita din microorganisme care se inmultesc dupa fiecare masa, in special in prezenta zaharurilor. Tartrul adera la suprafata dentara, pe plombe, obturatii, aparate ortodontice, implanturi, fiind un factor de risc important pentru aparitia bolilor parodontale.

Clinica stomatologica din sector 2 | Detartraj in sector 2 | Elveto-Dent.ro

detartraj in sector 2

Formarea tartrului poate fi prevenita printr-o igiena orala riguroasa. Spalatul pe dinti de cel putin doua ori pe zi, folosirea atei dentare si a apei de gura, dar si controlul o data la 6 luni la clinica stomatologica din sector 2 amintita deja, sunt „arme” perfecte de lupta impotriva acestei probleme. In momentul in care oamenii aleg sa se prezinta la medic pentru controale de rutina, se diminueaza din start riscul aparitiei unor boli grave.

In concluzie, detartrajul ajuta la obtinerea unui zambet frumos si sanatos. Pentru o procedura ca la carte, atat manuala cat si cu ultrasunete, in functie de preferintele fiecaruia, se va opta pentru o clinica bine dotata, cu echipamente moderne si o echipa medicala de top. Elveto-Dent.ro acorda aceeasi atentie pacientilor sai, indiferent de problema cu care se confrunta!

Analitica

https://analitica.ro

Articole pe aceeași temă

Totul despre uleiul esențial de roiniță

Uleiul esențial de roiniță, cunoscut și sub numele de ulei de melisă, este un extract valoros obținut din planta de roiniță (Melissa officinalis). Această plantă are o lungă istorie de…

Citește

 • Sanatate
 • April 23, 2024
 • 4 minutes Read
Dulceața sănătății: descoperă beneficiile uimitoare ale consumului zilnic de miere

Mierea, acest elixir dulce și aromat produs de albine, este apreciată în întreaga lume nu doar pentru gustul său delicios, ci și pentru proprietățile sale nutritive și terapeutice. Consumul zilnic…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

De ce sa apelam la Deblocari Usi Brasov?

 • June 13, 2024
De ce sa apelam la Deblocari Usi Brasov?

Totul despre uleiul esențial de roiniță

 • June 3, 2024
Totul despre uleiul esențial de roiniță

De ce să alegem rulouri exterioare din aluminiu Denka Pro Solar?

 • May 30, 2024
De ce să alegem rulouri exterioare din aluminiu Denka Pro Solar?

Descoperirea Americii: o călătorie care a schimbat lumea

 • May 23, 2024
Descoperirea Americii: o călătorie care a schimbat lumea

Cel mai bun tort pentru copii

 • May 11, 2024
Cel mai bun tort pentru copii

Bonsai: artă și filozofie

 • May 9, 2024
Bonsai: artă și filozofie